Min journal
Beställ

Se mer än spegeln visar

Med en hälsokontroll genom blodprov kan du ta reda på hur du mår på insidan, där det räknas.

Våra hälsokontroller

Werlabs finns av en enda anledning Vi vill hjälpa människor att må så bra som möjligt, så länge som möjligt.

Sedan 2013 har våra läkare analyserat mer än 4 miljoner blodmarkörer och hjälpt över 100 000 människor att förstå mer om sin hälsa.

Hur fungerar det?

Beställ

Beställ din hälsokontroll med e-post eller BankID.

Ta ditt prov

Välj provtagningsställe och ta ett vanligt blodprov.

Få snabba svar

En utförlig läkarkommentar medföljer dina provsvar.

Våra mest populära hälsokontroller

Hälsokontroll XL

1395 kr

  • 33 hälsomarkörer

Hälsokontroll XL

1995 kr

  • 43 hälsomarkörer

Hälsoområden

Heltäckande analyser av åtta hälsoområden, med en utökad bedömning inom fem av dessa för XL Plus.

Hjärta och kärl
Sköldkörtel
Diabetes
Vitaminer & Mineraler
Leverfunktion
Njurfunktion
Blodstatus
Inflammation / Övrigt

Hitta hälsokontrollen för dig baserat på 5 enkla frågor

Svara på frågorna

Aktivera din personliga kod

Har du köpt en hälsokontroll via någon av våra återförsäljare så aktiverar du den här.

Varför Werlabs Hälsokontroll?

Vanliga frågor

Din vårdcentral har inte som uppgift att ge dig alla tester och analyser du önskar utan kommer istället göra en egen bedömning om de tester och analyser de anser att du behöver. Sedan kommer blodprovsresultaten till din läkare som sedan ger dig en sammanfattande bild av resultaten.

Med Werlabs väljer du istället själv vad du vill testa och du får sedan detaljerad information och analys av resultaten i din privata journal online. Dessutom behöver du inte boka tid utan beställer det du vill testa i vår webbshop och du går sedan till ett anslutet provtagningsställe när det passar dig.

Nej, Werlabs ersätter inte traditionell sjukvård utan är ett komplement. Har du symptom bör du uppsöka läkare för en helhetsbedömning. Notera att det inte alltid går att fastställa om man är frisk eller sjuk endast genom blodprov. Vi har inga cancermarkörer bortsett från PSA.

Du kan gå till valfritt provtagningsställe i din provtagningsort direkt efter din beställning. Vissa tester ger mer tillförlitliga resultat på fastande mage, av den anledningen rekommenderar vi att göra provet på morgonen innan frukost. De flesta lab har drop-in men vissa kräver tidsbokning. Du kan se vad som gäller för ditt provtagningställe. Remissen är giltig i tre månader efter bokningsdatum. Har du inte genomfört provtagning under den tiden förloras remissen och man får inte tillbaka sina pengar.

Du kan köpa presentkort till familj och vänner. De måste dock alltid skapa egna konton då resultaten är sekretessbelagda och kan endast lämnas ut till den som tagit proverna. De måste även göra en egen beställning och kryssa i rutan 'Använd ett presentkort för att betala' och ange presentkortskoden där.

Ditt ärende hanteras via en elektronisk remiss och det enda du behöver ha med dig är en giltig legitimation. De flesta provtagningsställen har drop in men vissa kräver tidsbokning. Du kan se vad som gäller för ditt provtagningställe.

Våra samarbetspartners

Werlabs samarbetar med Karolinska Universitetslaboratoriet, SYNLAB Medilab, Unilabs, Unicare och Encia. Werlabs är registrerad vårdgivare hos Inspektionen för Vård och Omsorg, IVO.

Hjälp