Min journal

Covid-19 Antikroppstest

Ta reda på all information om testet, hur det fungerar och varför vi är med i kampen mot Covid-19.

750 kr

Covid-19 provtagningsställen

Covid-19 Antikroppstest utförs endast på utvalda provtagningsställen. Klicka på knappen för att gå vidare till Covid-19 Antikroppstest provtagningsställen.

Gå vidare

Region Skåne antikroppstest för 200kr egenavgift

Alla personer som bor i eller är på besök i Region Skåne kan nu göra ett Covid-19 antikroppstest mot en egenavgift på 200 kr. Du kan ta ditt test i Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Ängelholm eller Ekeby.

Om du har frågor ang Region Skånes erbjudande om provtagning för Covid-19 antikroppar, läs mer på 1177.se.

Beställ Covid-19 test

via Region Skåne

Hur fungerar det?

Symtomfri

Se till att vara symtomfri i 14 dagar för ett mer tillförlitliga resultat och för att minimera smittspridning.

Beställ

Beställ ditt test med e-post eller BankID.

Boka tid

För att minska smittspridning måste du boka tid för provtagning.

Ta ditt prov

Gå till ett utvalt provtagningsställe och ta ditt test.

Resultat

Dina resultat fås inom 2-10 arbetsdagar till din digitala journal.

Vad är det för test?

Om du har haft symtom såsom halsont, huvudvärk, värk i muskel och leder, feber, torrhosta, nästäppa, snuva, illamående, andningsbesvär så kan det vara tecken på Covid-19.

Testet påvisar förekomsten av antikroppar (IgG) och kan ge dig svar på frågan om du har haft Covid-19. Testet tas venöst, dvs. blodprov tas i armvecket av behörig sjukvårdspersonal. Dina resultat kommer förmedlas genom din digitala Werlabs journal inom 2-10 arbetsdagar.

Testet analyseras av Unilabs som är ett kvalitetskontrollerat laboratorium.

Detta test har:

Specificitet: 99.6%

Sensitivitet: 100% *

* Se studien här

Tillsammans i kampen mot Covid-19

Vi på Werlabs har alltid haft som mission att hjälpa människor att må så bra som möjligt, så länge som möjligt. Coronapandemin prövar vårt samhälle och det finns ett stort behov av lösningar på hur vi tillsammans kan göra skillnad.

Vi har nu lanserat ett test som kan ge dig svar på frågan om du har haft Covid-19. Testet säljs med enbart kostnadstäckning och utan vinst, och vår förhoppning är att kunna bidra med aggregerad och anonymiserad data till Folkhälsomyndigheten för att kunna få en tydligare bild av hur stor del av samhället som har bildat antikroppar mot viruset.

Covid-19 Antikroppstest

750 kr

Testet påvisar förekomsten av antikroppar (IgG) och kan ge dig svar på frågan om du har haft Covid-19. Testet tas venöst, dvs. testet tas i armvecket av behörig sjukvårdspersonal.

Enbart tillgängligt i följande städer:

Anderstorp, Ekeby, Eskilstuna, Gislaved, Gnosjö, Gävle, Göteborg, Hagfors, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Köping, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Skövde, Stockholm, Trollhättan, Ulricehamn, Vetlanda, Visby, Västerås, Ängelholm, Örebro.

Få en notis när vårt Covid-19-antikroppstest är tillgängligt i ditt område

Finns inget provtagningsställe för Covid-19 i ditt område? Ange dina uppgifter i formuläret nedan så kommer vi kontakta dig när det blir aktuellt i ditt område.

* Obligatoriska fält

Jämför XL & XL Plus

Våra största hälsokontroller innehåller många markörer, men vad får du egentligen? Jämför och se vilka markörer du vill ha i din analys.

Jämför

Osäker på vilket test som passar för dina behov?

Prova vår testgenerator och låt oss hjälpa att vägleda dig på din hälsoresa.

Hitta testet för mig

"Aldrig varit om en så smidig kundupplevelse som med Werlabs alltså! Fanns liksom inte en enda fråga man kunde ställa. Tydlig customer journey från googling till att lämna Waterfront! 5 av 5!!!"

Oscar Berlin

"Det var smidigt, snabbt och säkert, allt med läkarkommentarer. Det känns bra att få koll på ens hälsovärden i sin digitala journal. Man får insikt i hur man mår på insidan. Jag är mycket nöjd med Werlabs och det som de erbjuder."

Carina Larsson

"Skönt att få en ordentlig genomlysning av ens värden. Något som snålas med på allmänna sjukvården. Resultatet av testet har fått mig att ändra livsstil med enorm skillnad i välmående. Snabbt och enkelt!"

Severin Eketorp

"Överskådlig och bra förklaringar till varje provsvarsområde, snabbt resultat och bra kommentar på helheten. Jättebra tjänst, kommer göra igen!"

Oliver Hagvall

"En snabb tjänst med läkarens utlåtande. Fick äntligen reda på vart mina symptom kom ifrån. Tack för snabba svar!"

Monica Haglund

Hur beställer jag ett blodprov hos er?

Du behöver vara över 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer och mailadress. Du väljer mellan våra tester på hemsidan och trycker på ‘beställ’ som uppmanar dig till att skapa konto/logga in. Vi arbetar med betallösningen Klarna Checkout som erbjuder olika betalningsmetoder. När du har fått din orderbekräftelse kan du enkelt besöka ditt föredragna provtagningsställe eller boka tid för din provtagning.

Unfortunately, you have to have a Swedish Social Security Number to use our services.

När kan jag gå till ett anslutet provtagningsställe och hur lång tid har jag på mig?

I samband med att du får din orderbekräftelse så skickar vi en elektronisk remiss till ditt valda provtagningsställe och remissen är giltig i 3 månader fr.o.m beställningsdatum. Vänligen notera att vissa mottagningar kräver tidsbokning. Hitta mer information om alla provtagningsställen här. Har du inte genomfört din provtagning på 3 månader, kontakta oss så hjälper vi er.

Hur lång tid tar det innan jag får mina provsvar?

Vissa tester analyseras inte dagligen därav fördröjning när det gäller t.ex. allergiprover, hormoner och vissa mineraler som zink. Det kan också bero på att proverna skickas vidare till en annan ort för att analyseras.

Vi skickar löpande de provtagningsresultat vi får från laboratoriet men du kan inte få en slutgiltig bedömning från våra läkare förrän samtliga resultat inkommit till oss. Observera att Werlabs inte kan släppa dina fullständiga provsvar utan en läkarkommentar.

Vem sköter provtagning och analys?

Vi samarbetar med Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och Synlab som utför provtagningen och analysen. Dessa laboratorier är ackrediterade och ledande leverantörer till svensk sjukvård med högsta kvalitet och god tillgänglighet i många städer i Sverige.

Hjälp