Min journal
Beställ

Covid-19 test

Undrar du om du har haft Covid-19 eller om du har en aktiv smitta? Just nu kan du välja mellan två Covid-19 test: ett Antikroppstest eller ett PCR-test. Läs mer om produkterna för att se till att du väljer rätt test för dig.

Följande påståenden måste stämma in på dig för att få ta testet:

  • - Jag har inte något av följande symtom: Hosta, feber, andningsbesvär, snuva, nästäppa, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk, lukt-och smakbortfall, diarré.
  • - Jag har inte testats positiv för covid-19 de senaste 7 dagarna.
  • - Jag har inte haft nära kontakt med någon som har covid-19 de senaste 7 dagarna.

Våra Covid-19 test

PCR-test med reseintyg

1 495 kr

Ett PCR-test visar om du är smittad av Covid-19 eller inte just nu. Testet visar alltså om det finns RNA från SARS-CoV-2 viruset, det virus som orsakar Covid-19.

PCR-test provtagningsställen

PCR-test utförs enbart på Waterfront Congress Centre (Stockholm). Inom kort tillkommer Göteborg.

Läs mer & Beställ

Covid-19 Antikroppstest

750 kr

Testet påvisar förekomsten av antikroppar (IgG) och kan ge dig svar på frågan om du har haft Covid-19. Testet tas venöst, dvs. testet tas i armvecket av behörig sjukvårdspersonal.

Antikroppstest provtagningsställen

Enbart tillgängligt i vissa städer. Klicka här för att se alla städer.

Läs mer & Beställ

Tillsammans i kampen mot Covid-19

Vi på Werlabs har alltid haft som mission att hjälpa människor att må så bra som möjligt, så länge som möjligt. Coronapandemin prövar vårt samhälle och det finns ett stort behov av lösningar på hur vi tillsammans kan göra skillnad.

Vi har nu lanserat ett test som kan ge dig svar på frågan om du har haft Covid-19. Testet säljs med enbart kostnadstäckning och utan vinst, och vår förhoppning är att kunna bidra med aggregerad och anonymiserad data till Folkhälsomyndigheten för att kunna få en tydligare bild av hur stor del av samhället som har bildat antikroppar mot viruset.

Osäker på vilket blodprov som passar för dina behov?

Prova vår testgenerator och låt oss hjälpa att vägleda dig på din hälsoresa.

Hitta testet för mig

Redan köpt ett test via våra återförsäljare?

Se till att du har din aktiveringskod till hands och aktivera testet nedan.

Aktivera

Ge gåvan av kunskap till någon nära och kär

Ett blodprov kan ge så mycket och det är den perfekta gåvan. Köp ett presentkort för valfri mängd och ge gåvan av kunskap idag!

Om du beställer idag får du ett fysiskt presentkort i en vacker låda med en extra överraskning av en Haan handsprit. Sista beställningsdatumet är 18 december kl. 12.00.

Välj presentkort nu