Covid-19

Ska du ut och resa? Vi erbjuder PCR- och Antigen-test som tillåter dig att resa säkert. Med båda tester får du covidbevis via e-Hälsomyndigheten samt ett läkarintyg från Werlabs team av läkare vid ett negativt resultat.

Du kan även beställa ett antikroppstest som påvisar förekomsten av antikroppar (lgG) och ger dig svar på frågan om du har haft covid-19 de senaste 6 månaderna.

Följande påståenden måste stämma in på dig för att få ta testet:

 • - Jag har inte något av följande symtom: Hosta, feber, andningsbesvär, snuva, nästäppa, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk, lukt-och smakbortfall, diarré.
 • - Jag har inte testats positiv för covid-19 de senaste 7 dagarna.
 • - Jag har inte haft nära kontakt med någon som har covid-19 de senaste 7 dagarna.

Reservlista för restdoser av Covid-19 vaccin i Stockholm

Av olika anledningar kan det bli restdoser i slutet av dagen och dessa doser måste användas direkt. Därför kan du som är född 2005 eller tidigare, skriva upp dig på reservlistan.

 • Reservlistan gäller endast dos 1
 • Vi prioriterar efter ålder och kontaktar de äldsta först
 • Vi kontaktar de som skrivit upp sig samma dag och intygat att de snabbt kan ta sig till Hötorget.
 • Du kan skriva upp dig varje dag tills dess att du har blivit kontaktad.
 • Du måste vara symtomfri
 • Ta med giltig legitimation och bär munskydd
 • Åk inte till platsen om du inte har blivit kontaktad av oss

För dig under 18 år finns det tre alternativ för samtycke:

 • På denna blankett kan du meddela om du samtycker till att din ungdom ska vaccineras. Båda vårdnadshavarna behöver ge sitt samtycke genom att skriva under samtyckesblanketten. Har du ensam vårdnad räcker din underskrift. Din ungdom överlämnar blanketten vid vaccinationstillfället. Ladda ner samtyckesblankett.
 • Samtycke kan även ges på vaccinationsmottagningen. En av vårdnadshavarna ska då följa med ungdomen, legitimera sig och skriva under en samtyckesblankett på plats.
 • Samtycke kan också lämnas av ungdomen själv om hen bedöms ha nått normal mognad för sin ålder. Denna mognadsbedömning görs av sjukvårdspersonal på vaccinationsmottagningen i samband med vaccinationen.

Blanketten ska fyllas i och undertecknas vid varje vaccinationstillfälle, det vill säga både vid första och andra vaccinationstillfället. Blanketten måste undertecknas av båda vårdnadshavarna vid gemensam vårdnad.

Samtyckesblankett och hälsodeklaration tas med vid varje vaccinationstillfälle.

Registrera för restdos

Tillsammans i kampen mot Covid-19

Vi på Werlabs har alltid haft som mission att hjälpa människor att må så bra som möjligt, så länge som möjligt. Coronapandemin prövar vårt samhälle och det finns ett stort behov av lösningar på hur vi tillsammans kan göra skillnad.

Vi har nu lanserat ett test som kan ge dig svar på frågan om du har haft Covid-19. Testet säljs med enbart kostnadstäckning och utan vinst, och vår förhoppning är att kunna bidra med aggregerad och anonymiserad data till Folkhälsomyndigheten för att kunna få en tydligare bild av hur stor del av samhället som har bildat antikroppar mot viruset.

Osäker på vilket test som passar för dina behov?

Prova vår testgenerator och låt oss hjälpa dig att vägleda på din hälsoresa.

Hitta testet för mig

Redan köpt ett test via våra återförsäljare?

Se till att du har din aktiveringskod till hands och börja aktivera testet nedan.

Aktivera

Ge gåvan av hälsa till någon nära och kär

Ett blodprov kan ge så mycket och det är den perfekta gåvan. Köp ett presentkort och ge gåvan av kunskap idag!

Välj ett presentkort