Hälsokontroll Bas

Hälsokontroll Bas är vårt grundpaket med 18 hälsomarkörer. Paketet ger dig analys av blodsocker, blodfetter, blodvärden samt lever- och njurfunktion.

  • Innehåller 18 hälsomarkörer

495 kr

Varför ska du beställa Hälsokontroll Bas?

  • Du vill få koll på din hälsa. För dig som vill veta om du är i riskzonen för vissa livsstilssjukdomar och eventuella framtida besvär som hjärt- och kärlsjukdomar och typ-2 diabetes.
  • Du vill förstå effekten av din kost och träning. För dig som vill förstå hur din kost påverkar din hälsa och vill optimera din träning och prestation.
  • Du behöver följa dina blodvärden kontinuerligt. För dig som har ett behov av att noga följa dina blodvärden över tid för att bibehålla dina nivåer och upptäcka eventuella avvikelser.
  • Du vill förbättra din livskvalitet. För dig som upplever symtom som trötthet, nedstämdhet och energilöshet och vill förstå vilka blodvärden du kan påverka för att ändra hur du mår.

Alla våra tester håller högsta kliniska standard. För att säkerställa högsta kvalitet samarbetar vi med laboratorier som Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och Aleris. I din privata Werlabs-journal får du dina resultat tydligt visualiserade. Du får också en kommenterar från en läkare som hjälper dig förstå dina värden och hur du kan följa upp och påverka dem genom dina livsstilsval.

Vilka tester ingår i Hälsokontroll Bas?

De här 18 markörerna testas:
(Klicka på enskilda tester för mer information)

Detta blodprov bör tas på fastande mage innan kl 10 på morgonen. Flera saker som är bra att tänka på inför provtagningen hittar du här.


495 kr