Så fungerar det

Beställ

Beställ

Beställ din hälsokontroll med Mobilt BankID.

Ta ditt blodprov

Ta ditt prov

Hitta provtagningsställe och ta ett vanligt blodprov.

Få snabba svar

Få snabba svar

En utförlig läkarkommentar medföljer dina provsvar.

  • Snabbt & smidigt blodprov på valfritt provtagningsställe
  • Konfidentiella resultat online i 'Min journal' via BankID
  • Ackrediterade samarbeten för blodprovstagning och analys
  • Legitimerad Werlabs-läkare kommenterar dina resultat

1. Beställ

Du beställer din analys och betalar i kassan. För att göra en beställning så krävs det att du har en personlig emailadress och mobilnummer. När du beställer ett test skapas en elektronisk remiss så det enda du behöver ta med dig till provtagning är din legitimation. Du hittar hela urvalet av tester under Våra blodprov.

2. Ta ditt test

Vi har över 140 provtagningställen i samarbete med den svenska sjuk- och hälsovården. Du kan ta ditt blodprov direkt efter din beställning på ett provtagningsställe nära dig, remissen är giltig i 3 månader. Du behöver normalt inte boka en tid utan går direkt till provtagningen (som oftast har ett eget väntrum).

För många tester är det viktigt att du fastar i 12 timmar innan testet och att det tas före kl 10 på morgonen. Du hittar ditt närmaste provtagningsställe på: Provtagningsställen.

3. Få snabba svar med läkarkommentar i din journal

Så fort du har fått nya resultat får du ett SMS och du kan då logga in på Min journal och se dina provsvar. När alla resultat är inne så kommer våra läkare granska dem och skriva en personlig läkarkommentar.

Har du flera frågor så finns Vanliga frågor, en sida som innehåller en samling av svaren på de vanligaste frågorna folk frågar om Werlabs.

Beställ