Werlabs för partners

Werlabs för partners

Werlabs Partner Portal

Werlabs portal är ett väldigt enkelt och smidigt verktyg som ger möjlighet att beställa våra blodanalyser åt dina kunder med några knapptryck. Efter att du beställt proverna till dina kunder så kommer du få ett utdrag från din kunds journal.

Med journalen så kommer du därefter kunna ta fram åtgärdsplan som är baserade på medicinsk data. Du kommer också hjälpa kunden att få mer kunskap om sin kropp då varje markör beskrivs på ett pedagogiskt sätt i den digitala journalen. Det finns ingen kostnad ansluten för dig att nyttja portalen och det kommer kunna hjälpa dig i ditt arbete med dina kunder.

Är du intresserad så kontakta oss på platform@werlabs.com så hjälper vi dig att komma igång.

Werlabs Affiliate

Vi samarbetar med Adtraction. Registrera dig här.

Är du hälsorådgivare och vill ha en kod så registera dig på Adtraction så skapas en kod som ger dig ersättning när den används. Utbetalning sker då automatiskt till det konto du anger.

Så fungerar Werlabs

Werlabs erbjuder hälsoanalys via blodprov i samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och Aleris. Du beställer de tester som passar just dig online. Ingen tidsbokning krävs för provtagning och du får snabbt resultaten i din journal med kommentar från en av våra läkare.