Werlabs för partners

Idag samarbetar vi med över 140 provtagningsställen runtom landet för att kunna nå ut med vår tjänst till hela svenska befolkningen. Vi söker fler samarbetspartners för att föra vidare vår vision att förbättra folkhälsan i Sverige. Är detta av intresse för er verksamhet? Skicka en intresseanmälan för mer information!

Är ni intresserade av att bli en del av Werlabs Nätverk?

Skicka email

Fördelarna med att ansluta sig till Werlabs är många:

  • Provtagning passar in i er befintliga verksamhet
  • Var med i den digitala utvecklingen av vården
  • Ni ansvarar för hantering av blodprov och att skicka till labb – vi ansvarar för allt annat
  • Möjlighet till en ny och extern inkomstkälla dvs. ersättning per provtagning

Det är enkelt och kostnadsfritt att bli en del av vårt nätverk. Vi kommer ut till er för att starta upp samarbetet vilket innebär utbildning till era sköterskor. Ni får tillgång till nya patienter som ni kan erbjuda listning hos er.

Vi erbjuder blodanalyser som köps online, vartefter en elektronisk remiss skickas till er och sedan sker provtagning på er vårdenhet. Provsvaren bedöms sedan digitalt av vårt läkarteam. Här finns våra etiska riktlinjer om ni vill läsa mer.

Kommentar från en samarbetspartner:

  • Roligt att arbeta med Kunder/patienter som är glada och nöjda över snabb och bra service
  • – Majsan Boman, VD på Slottsbergskliniken i Göteborg

Så fungerar Werlabs

Werlabs erbjuder hälsokontroller genom blodprov i samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs, Aleris, Unicare och Encia. Werlabs är registrerad vårdgivare hos Institutionen för Vård och Omsorg, IVO.


Werlabs Partner Portal

Werlabs portal är ett väldigt enkelt och smidigt verktyg som ger möjlighet att beställa våra blodanalyser åt dina kunder med några knapptryck. Efter att du beställt proverna till dina kunder så kommer du få ett utdrag från din kunds journal.

Med journalen så kommer du därefter kunna ta fram åtgärdsplan som är baserade på medicinsk data. Du kommer också hjälpa kunden att få mer kunskap om sin kropp då varje markör beskrivs på ett pedagogiskt sätt i den digitala journalen. Det finns ingen kostnad ansluten för dig att nyttja portalen och det kommer kunna hjälpa dig i ditt arbete med dina kunder.

Är du intresserad så kontakta oss på platform@werlabs.com så hjälper vi dig att komma igång.


Werlabs Affiliate

Vi samarbetar med Adtraction. Registrera dig här.

Är du hälsorådgivare och vill ha en kod så registera dig på Adtraction så skapas en kod som ger dig ersättning när den används. Utbetalning sker då automatiskt till det konto du anger.

Beställ