Beställ

Över 12 miljoner uppkavlade ärmar.

Vi svenskar litar på vetenskapen. Mer än 80 procent har redan tagit sin första dos!* Det som kanske känns som ett litet steg för dig är ett stort steg för folkhälsan. För ju fler som vaccinerar sig desto närmare är vi slutet på pandemin.

* 2021-08-27

Nordens största vaccinationscentral

Redan tidigt i våras började vårt arbete med att etablera Nordens största vaccinationscentral på Kistamässan i Stockholm. Idag har vi vaccinerat mer än 400 000 personer i Region Stockholm. Över 60 procent av Sveriges befolkning har idag fått två doser. Tillsammans med övriga aktörer och vårdcentraler har vi gett mer än 12 miljoner vaccindoser.*

* 2021-08-27

Eventuella mutationer

Även om både vaccinationstäckningen och takten är hög i Sverige så sprider sig nya mutationer. När en mutation fått fäste kan den i sin tur leda till fler. Om det ständigt kommer nya mutationer finns risken att de till slut är så långt från den ursprungliga varianten att vaccinet vi har idag inte biter. Genom att vaccinera dig bidrar du till att detta inte kan uppstå. Ju fler som vaccinerar sig desto mindre mutationer. Är du fortfarande inte vaccinerad och har symtom se till att testa dig så fort som möjligt.

Den tysta pandemin

Även om vi nu är på väg mot slutet av denna pandemi så fortgår en annan tyst pandemi omkring oss. Visste du till exempel att 80 % av alla dödsfall idag är relaterade till livstilssjukdomar*? Hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och depression gör att människor dör i förtid. Det går att förhindra detta genom att se över sin livsstil. Genom att vara preventiv. Det första steget är att få koll på hur du mår inifrån genom en hälsokontroll. Att ta hand om sin hälsa är viktigt men det gör dig även till en del av något större. Din hälsa påverkar folkhälsan.

* WHO

Sköldkörteltest, allergitest eller allmän hälsokontroll?

Använd koden "vaccineramera" för 20% rabatt på valfri hälsokontroll:

* Gäller t.o.m 30 september, ej PCR-, Antigen- eller Antikroppstest

Snart är allting normalt igen!

Restriktionerna släpps och vi vill hylla hela Sverige för att vi har hållit ut och ger dig därför 20% rabatt på på valfri hälsokontroll med koden "vaccineramera".

Gäller t.o.m 30 september, ej på Covidtest, presentkort eller Årlig hälsokontroll.

Se alla blodprov