Företagshälsokontroll

Företagshälsokontroll

För ett friskare och mer hållbart företag

Varför ska man ta ett järnbristtest? Nedan kan du enkelt välja och köpa hälsokontrollen som passar er. Ni kan enkelt betala med företagskort i Klarna checkout. Kontakta oss om ni önskar att betala med faktura.

Företag Bas

Företag Bas

Fokuserar på tre viktiga områden: hjärt- och kärlsjukdom, diabetes, sköldkörtel.

Ger svar på om du får i dig tillräckligt av järn, folat och vitamin B12.

Kräver ej fasta och kan göras när som helst under dagen.

Företag Standard

Företag Standard

Fokuserar på viktiga områden: hjärt- och kärlsjukdom, diabetes, sköldkörtel, njure och lever.

Ger svar på om du får i dig tillräckligt av vitaminerna och mineralerna järn, folat och vitamin B12. Samt en status på ditt D-vitamin.

Innehåller fler markörer som ger information till våra läkare för en djupare bedömning och bättre rekommendation.

Företag Man

Företag Man

Ger dig insikt i din hälsostatus genom att kontrollera blodvärden inom tio olika hälsoområden.

Upptäcker avvikande värden som kan orsaka reducerad sexlust, nedsatt fertilitet, trötthet och energilöshet.

Genom beräkning av det bioaktiva testosteronet får du en djupare insikt i din testosteronproduktion.

Företag Kvinna

Företag Kvinna

Ni talar och vi lyssnar, nu ingår markörerna östrogen och FSH i paketet.

Analys av de viktigaste hälsoområdena hjärta & kärl, blodsocker, blod & järn, vitaminer & mineraler, inflammation, sköldkörtel, hormoner, lever och njure där vi kan identifiera tidiga tecken på hälsoproblem.

Upptäcker bland annat brister som kan vara orsaken till yrsel, trötthet, nedsatt sårläkning, håravfall, nedsatt kondition eller koncentrationssvårigheter. Även om du har en under- eller överproduktion av sköldkörtelhormon.

Så fungerar det

Välj hälsokontroll

Beställ den hälsokontroll som passar dig och dina mål bäst. Efter beställning får du information på mejl om hur du går vidare och väljer provtagningsställe.

Ta ditt test

Werlabs har ett nätverk med 200+ anslutna provtagningsställen där du kan välja tidsbokning eller drop-in för ditt blodprov. Information om vad du ska tänka på inför provtagning kommer på mejl.

Resultat

Dina resultat kommer till din digitala Werlabs-journal inom 2-4 arbetsdagar, granskat och kommenterat av en legitimerad läkare. Vissa tester kan ha längre svarstid.

Uppföljning

Vi rekommenderar att du gör regelbundna hälsokontroller för att upptäcka eventuella avvikelser i ett tidigt skede. Det ger dig bättre möjlighet att förebygga innan det krävs sjukvård och behandling.

Fördjupa din kunskap inom hälsa

Vetenskap i grunden

Vetenskap i grunden

Här är vår hälsorapport med snabba fakta för dig som vill få koll på hälsoläget i Sverige. I rapporten hittar du övergripande statistik men även smarta metoder som du kan använda för att snabbt förbättra din egen hälsa. Du får dessutom tips på hur du kan jobba preventivt med att förebygga hälsorisker och sjukdom på sikt.