Beställ

Smartare och smidigare företagshälsa

Kontakta oss

Werlabs kan nu erbjuda ett snabbt, smidigt och effektivt Covid-19 test

Vi på Werlabs har alltid haft som mission att hjälpa människor att må så bra som möjligt, så länge som möjligt. Coronapandemin prövar vårt samhälle och det finns ett stort behov av lösningar på hur vi tillsammans kan göra skillnad.

Kontakta oss

för mer information och en offert

Antigen-test för hela kontoret

Har ni haft smittade på er arbetsplats? Vill ni säkerställa att covid-19 inte sprids på er arbetsplats? Vi har nu lanserat ett test för alla som är symtomfria vilket kan ge svar på om man har Covid-19. Kontakta oss för mer information och en offert.

Vad är det för test?

  • CE märkt och avsett för diagnostik av Covid-19.
  • Testet är godkänt av WHO (Världshälsoorganisationen)
  • Testet kan påvisa om en person har en pågående Covid-19 infektion
  • Det är ett Antigen-test vilket innebär att testet mäter förekomst av vissa proteinstrukturer (äggviteämnen) som är unika för SARS-CoV-2, viruset som orsakar Covid-19

Så här går processen till

1) Testet genomförs med svab i näsan, ett s.k. nasofarynx test

2) Resultaten är klara inom 60 minuter

Vad kan Werlabs göra för ditt företag?

Genom ett planerat och målinriktat arbete kan ni agera hälsofrämjande för att skapa en god arbetsmiljö och förbättra hälsan för både individen och företaget.

Vi skapar en hälsoprofil utifrån en analys av era anställdas levnadsvanor, mental hälsa och stress genom åtta vetenskapligt validerade enkäter. Denna kartläggning av hälsan kompletteras med rekommenderade blodprov för att utesluta fysiska orsaker till stressrelaterade symtom.

För att åtgärda risker och främja hälsosamma vanor på er arbetsplats samlas allas resultat anonymt i en övergripande företagsrapport. Rapporten presenteras av ansvarig Werlabs-läkare för er ledning.

Vi tar hand om allt från provtagning till resultat och åtgärder för en smidig och säker process anpassat efter era behov. Werlabs är ett självklart val för framtidens företag.

Werlabs har hjälpt över 300 000 människor att förstå mer om sin hälsa

Ett urval av de 650+ företag som vi har hjälpt

Kontakta oss

Varför ska du välja Werlabs företagshälsa?

Werlabs är ett svenskgrundat bolag som sedan 2013 är en registrerad vårdgivare hos Inspektionen för Vård och Omsorg, IVO. Vår övertygelse är att framtidens välmående skapas genom preventiv hälsovård.

Vår mission är att bidra med relevant kunskap om hur hela företaget mår på insidan så man kan förstå, förbättra och följa sin hälsa över tid. Vi vill hjälpa er upptäcka tidiga tecken på ohälsa i arbetsmiljön, skydda särskilt känsliga personer och kontrollera att arbetstagaren har tillräcklig fysisk eller psykisk förmåga för att utföra sina arbetsuppgifter på bästa möjliga vis.

Genom att flytta fokus från reaktiv till preventiv hälsovård så minskas risken för akut sjukfrånvaro, personalomsättning och tappad lönsamhet.

Kontakt

Kontakta oss för att implementera framtidens företagshälsa även i ert företag.

* Obligatoriska fält