Beställ

Så fungerar det

Det är tre enkla steg från beställning tills du får dina resultat.

1. Beställ

Beställ ditt test med e-post eller Bank-ID. Digital remiss skickas automatiskt till Werlabs-anslutna provtagningsställen.

2. Ta ditt prov

Gå till ett Werlabs-anslutet provtagningsställe. Vissa har tidsbokning, andra drop-in. Det enda du behöver ta med dig är din legitimation.

3. Resultat

Dina resultat kommer till din digitala journal tillsammans med en kommentar från våra läkare.

Om Werlabs

Werlabs grundades i Stockholm 2013 av allmänläkaren Rickard Lagerqvist efter att han konstaterat att många av de folksjukdomar som han dagligen behandlade sina patienter för hade kunnat förebyggas. Många patienter var alltså sjuka, helt i onödan! Ett blodprov hade däremot tidigt kunnat visa om dessa patienter befunnit sig i en riskzon för att drabbas av livsstilssjukdomar.

Idag erbjuder vi en mängd olika hälsokontroller till människor som proaktivt vill följa, förstå och förbättra sin hälsa. Du kan välja att göra din hälsokontroll på över 140 olika provtagningsställen, från Umeå i norr till Malmö i söder.

Våra tre principer

Se mer än spegeln visar

Aldrig förr har vi varit så intresserade av hälsa och träning. Problemet är att de bilder vi matas med från reklam, sociala medier eller vår egen spegelbild inte säger särskilt mycket om hur vi faktiskt mår. På insidan, där det räknas. Under ytan finns däremot mängder av indikatorer för hur en person mår och vilken kost och träning som passar. Nyckeln till välmående finns i dig snarare än i kvällstidningarnas löpsedlar.

Det finns inga hälsoknep

Det finns fler hälsometoder, dieter och mirakelkurer än vad som går att räkna. Problemet är att de ofta är kortsiktiga och gjorda för att ge snabba resultat. Vi tror på att skapa förändringar i livsstilen som går att upprätthålla över tid och därför är Werlabs startskottet för dig som vill vara proaktiv i arbetet med din hälsa. I tid och över tid.

Förebygg istället för att behandla

Många av våra vanligaste sjukdomar är livsstilsrelaterade och hade kunnat undvikas om de upptäcks i tid. Genom att regelbundet kontrollera din hälsa får du makten att så tidigt som möjligt upptäcka riskfaktorer och korrigera din livsstil för att undvika sjukdomar som exempelvis typ 2-diabetes.

Osäker på vilket test som passar för dina behov?

Prova vår testgenerator och låt oss hjälpa dig att vägleda dig på din hälsoresa.

Hitta testet för mig

eller

Se alla blodprov