Beställ

Så fungerar det

Ta kontrollen över din hälsa med små enkla steg.

Följ dessa enkla steg och ta kontrollen över din hälsa!

1. Beställ

Beställ ditt test med e-post eller Bank-ID. Digital remiss skickas automatiskt till Werlabs-anslutna provtagningsställen.

2. Ta ditt prov

Gå till ett Werlabs-anslutet provtagningsställe. Vissa har tidsbokning, andra drop-in. Det enda du behöver ta med dig är din legitimation.

3. Resultat

Dina resultat kommer till din digitala journal tillsammans med en kommentar från våra läkare.

Varför Werlabs

Våra tre principer

Förebygga istället för att behandla

Genom våra hälsokontroller låter vi dig ta makten över din hälsa innan den tar makten över dig. Och allt börjar den dagen du bestämmer dig för att ta din första hälsokontroll. Om du sedan väljer att regelbundet testa din hälsostatus kommer du tidigt kunna identifiera riskfaktorer och på så sätt göra de livsstilsförändringar som krävs. Allt för att minimera risken för framtida livsstilssjukdomar.

Skapa långsiktig förändring

Vi tror på livsstilsförändringar som håller över tid. Det finns inga snabba mirakelkurer eller dieter som kan förändra hur du mår. Regelbundna hälsokontroller är den bästa vägen för din långsiktiga hälsa.

Inifrån och ut

Det du ser i spegeln är inte det viktiga. Ytan har ingen betydelse. Det är hur du mår inifrån som kommer påverka din framtid. Vi vill underlätta för dig så att du kan hitta nyckeln till ditt långsiktiga välmående.

Om Werlabs

Werlabs grundades i Stockholm 2013 av allmänläkaren Rickard Lagerqvist efter att han konstaterat att många av de folksjukdomar som han dagligen behandlade sina patienter för hade kunnat förebyggas. Många patienter var alltså sjuka, helt i onödan! Ett blodprov hade däremot tidigt kunnat visa om dessa patienter befunnit sig i en riskzon för att drabbas av livsstilssjukdomar.

Idag erbjuder vi en mängd olika hälsokontroller till människor som proaktivt vill följa, förstå och förbättra sin hälsa. Du kan välja att göra din hälsokontroll på över 140 olika provtagningsställen, från Umeå i norr till Malmö i söder.

Osäker på vilket test du ska beställa?

Gör vårt hälsotest och få förslag på vilka hälsokontroller som passar dig bäst!

Gör testet

Har du köpt ett test via våra återförsäljare?

Se till att du har din aktiveringskod till hands och aktivera testet nedan.

Aktivera