Kvinna

 • Lilla Sköldkörteltestet

  Lilla Sköldkörteltestet ger dig en bild av hur din sköldkörtel mår och innehåller de vanligaste testerna för att diagnostisera sköldkörtelproblem: TSH, fritt T4 och T3. Testet ger dig en indikation på om du har en sköldkörtelrubbning. Uppskattningsvis 400 000 svenskar har en underfunktion av sköldkörteln.

  Hälsomarkörer

  445 kr
 • Sköldkörteltest

  Stora Sköldkörteltestet visar förutom dina nivårer av sköldkörtelhormon även vad sköldkörtelrubbningen beror på. Genom att antikroppar (Anti-TPO och TRAK) kan man se om rubbningen orsakas av en autoimmun sjukdom, sk. Hashimoto's.

  Hälsomarkörer

  745 kr
 • Kortisoltest

  Kortisol är ett stresshormon som påverkar bland annat blodsockernivåer, immunförsvar och nedbrytningen av fett i kroppen. Provtagning av kortisol görs på morgonen då kortisolnivåerna i blodet är som högst.

  Hälsomarkörer

  345 kr
 • Östrogentest

  Östrogen (Östradiol) är ett kvinnligt könshormon som påverkar fertilitet och som kan motverka benskörhet samt skydda mot hjärt- och kärlsjukdom. Nivåerna av östrogen varierar under menscykeln och stiger kraftigt vid graviditet.Vid klimakteriet kan värmevallningar förekomma kopplat till förändringar i östrogennivåerna.

  Hälsomarkörer

  245 kr
 • Progesterontest

  Progesteron, även kallat gulkroppshormon, är ett kvinnligt könshormon som påverkar fertilitet och ägglossning. Nivåerna av Progesteron varierar under menscykeln och ökar efter ägglossning. Vid graviditet stiger nivåerna.

  Hälsomarkörer

  325 kr
 • FSH & Östrogentest

  Östrogen (Östradiol) är ett kvinnligt könshormon som påverkar fertilitet och som kan motverka benskörhet samt skydda mot hjärt- och kärlsjukdom. FSH betyder follikelstimulerande hormon och är viktigt för fortplantningen då det stimulerar utvecklingen av könsceller.

  Hälsomarkörer

  445 kr
 • DHEAS

  DHEA är ett hormon som skapas i binjurarna och som i kroppen ombildas till testosteron och östrogen. Produktionen av DHEA är som högst i 20-årsåldern och sjunker sedan sakta över tid. Binjurefunktion ger dig en bild av ditt DHEAS-värde. Hos kvinnor med PCOS (polycystiskt ovariesyndrom) kan DHEAS ibland vara förhöjt.

  Hälsomarkörer

  345 kr
 • Karin Björkegren Jones-paketet

  Karin Björkegren Jones-paketet är för dig som vill förstå hur din sköldkörtel och dina hormoner påverkar ditt välmående. Sköldkörtel- och hormonbesvär är ett stort problem för framförallt kvinnor, och kan leda till diffusa symtom som nedstämdhet, trötthet och oro.

  1 695 kr
 • Testosterontest

  Testosteron är ett av de viktigaste könshormonerna hos män men som även finns i mindre mängd hos kvinnor. Symptom associerade med testosteronbrist kan vara minskad kroppsbehåring, nedsatt sexlust och ibland minskad energi och muskelmassa.

  Hälsomarkörer

  395 kr
 • Vänta Barn-test

  Vänta Barn-testet är för dig som vill veta mer om ämnesomsättning och få en bredare bild av dina nivåer avseende näringsämnen och mineraler som kan påverka dig före graviditet, eller dig och barnet under graviditet. Testet innehåller totalt 24 blodmarkörer.

  1 295 kr