Kundberättelser.

Läs om hur vi har hjälpt några av våra kunder.

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Det här året har varit speciellt för Kristin, kantat av både stor sorg och mycket kärlek. I våras gick hennes mamma Barbro bort och hela svenska folket har delat hennes sorg och visat sin uppskattning och kärlek.

Det har varit till stort stöd men den senaste tiden har hon känt ett stort sömnbehov. Därför bestämde sig Kristin för att ta prover för att se om årets händelser har påverkat hennes kropp och värden.

Läs mer
Alexander Östlund

Alexander Östlund

Alexander Östlund har haft en lång och framgångsrik fotbollskarriär. Redan som 16-åring debuterade han i Allsvenskan och spelade i flera klubbar utomlands, och i landslaget, innan han lade av för åtta år sedan.

Idag kämpar han för ungdomar i utsatta områden och lever för att hålla balansen i livet. Han valde att göra ett test med Werlabs för att han är övertygad om att hälsa kommer inifrån.

Läs mer
Fabian Bolin

Fabian Bolin

Efter ett omvälvande sjukdomsbesked bestämde sig Fabian Bolin för att söka den balans han längtat efter. I dag mår han bättre än någonsin tidigare och följer noga sin hälsa med Werlabs hälsoanalyser.

John Lennon skrev att ”livet är det som händer när vi planerar för annat”. Han kunde skrivit om Fabian Bolin. Killen som levde ett händelserikt liv i London, med siktet inställt på och resan bokad till Los Angeles. Killen som känt sig hängig i några veckor och sökt läkare. Bara för att få beskedet som alla fasar för.

Läs mer
Michael Kazarnowicz

Michael Kazarnowicz

Som homosexuell tonåring på 1990-talet blev internet en befrielse för Michael Kazarnowicz. Idag jobbar han med utveckling av digital kommunikation och undersöker hur ny teknik påverkar vårt beteende. Själv använder han gärna senaste tekniken för att hålla koll på sin egen kropp. Genom att beställa sina egna blodtester hittade han förklaringen till en trötthet som plågade honom trots en sund och aktiv livsstil. Nu ser han sina regelbundna blodtester som en del av sin hälsorutin och som en försäkring.

Läs mer
Tomas

Tomas

Det kändes fel att återigen sitta i vårdcentralens väntrum. Det var massor att göra på jobbet och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga till läkaren. Jag hade gått igenom det här förut.

Förra gången skickade läkaren hem mig med en diffus uppmaning om att ”kanske vila några dagar”. Det fick mig att känna mig dum och besvärlig, som att jag gått till vårdcentralen i onödan. Men det hade varit något definitivt fel på min kropp sedan juni 2009. Innan dess hade jag varit högpresterande, och nu var jag alltid hängig och i princip permanent förkyld. Denna gång skulle jag jävlar i mig ta reda på vad felet var.

Läs mer
Mikaela

Mikaela

Werlabs blodanalys är nyckeln till Mikaelas nya livsbalans. Med koll på TSH, T3 och T4 kan hon se framåt igen efter år av trötthet.

Mikaela har under hela sitt liv varit högpresterande, både på jobbet och privat. Från att ha varit en person med fem bollar i luften samtidigt började hon nu inte mäkta med tempot längre. Ständig trötthet och brist på energi började bli ett faktum.

Läs mer
Jakob

Jakob

37-åriga Jakob har tidigare utövat många bollsporter men förra året fastnade han för långdistanslöpning. Nu har han siktet inställt på att springa ett maraton och Werlabs hjälper honom på vägen dit.

Läs mer
Linn

Linn

Linn hade under det senaste året valt att lägga om sina träningsrutiner och sitt kostschema och ville veta om hon var på rätt spår. Werlabs Hälsokontroll XL gjorde att hon fick en helhetsbild av sitt hälsotillstånd via ett enkelt blodprov.

Läs mer
Mia

Mia

Mia blev vegetarian för ett år sedan och har sedan dess varit osäker på om hon verkligen får i sig allt kroppen behöver nu när de animaliska produkterna uteslutits. En hälsoanalys via blodprov hos Werlabs gjorde att hon fick koll på läget.

Läs mer
Sabina

Sabina

Sabina brottas med svåra minnen från sin barndom och behövde hjälp för att klara sin situation. En hälsoanalys från Werlabs och en trauma-behandling gör att hon nu känner större kontroll över sitt välmående och sin framtid.

Läs mer
Josefine

Josefine

Typ 2-diabetes är en livsstilssjukdom som utvecklas under lång tid innan eventuella symptom märks. Josefine valde att göra Werlabs Hälsokontroll XL för att ta reda på om hon låg i riskzonen för typ 2-diabetes.

Läs mer
Carina Eriksson

Carina Eriksson

En dålig mage blev början på en lång och jobbig resa innan Carina Eriksson, då 43, fick hjälp. I dag har Werlabs hälsoanalyser blivit hennes sätt att förebygga hälsoproblem och snabbt få rätt behandling.

Läs mer
Alexander Zetterman

Alexander Zetterman

Alexander Zetterman, 26, har varit en av Sveriges mest lovande hoppryttare sedan barnsben. Nu har han etablerat sig i världseliten, men är långt ifrån nöjd.

Tillsammans med sitt team, Springfield Showjumpers, har Alexander rönt stora framgångar internationellt. Han har varit en del av Sveriges hopplandslag sedan han var tolv år, har tävlat i 15 Nations Cup och deltagit i 10 EM- och VM, och har närmare 20 000 tävlingar på sin meritlista. Själv tycker han att han har mycket kvar att göra.

Läs mer
Eva Salomon

Eva Salomon

I USA blev blodprover en del av hennes regelbundna hälsorutin. Nu är hästvärldens hemligaste ledarstjärna tillbaka på hemmaplan. Friskare, piggare och mer intresserad av sin hälsa än någonsin tidigare.

Trots sina nära 40 år i branschen och stora internationella framgångar är det få svenskar utanför hästvärlden som vet vem Eva Salomon är. Hon började förvisso arbeta för Svenska Ridsportförbundet i Sverige men gick därefter raskt vidare till en internationell karriär.

Läs mer