Kundberättelser

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen vände sig till Werlabs för att förstå hur årets händelser påverkat hennes kropp. Det här året har varit speciellt för Kristin, kantat av både stor sorg och mycket kärlek. I våras gick hennes mamma Barbro bort och hela svenska folket har delat hennes sorg och visat sin uppskattning och kärlek.

Läs resten av Kristins berättelse

Fabian Bolin

Fabian Bolin

Efter ett omvälvande sjukdomsbesked bestämde sig Fabian Bolin för att söka den balans han längtat efter. I dag mår han bättre än någonsin tidigare och följer noga sin hälsa med Werlabs hälsoanalyser.

Läs resten av Fabians berättelse här.

Tomas

Tomas sköldkörtelrubbning

"Det kändes fel att återigen sitta i vårdcentralens väntrum. Det var massor att göra på jobbet och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga till läkaren. Jag hade gått igenom det här förut."

Genom blodprover upptäckte Tomas orsaken till sin trötthet. Läs resten av Tomas berättelse här.

Mikaela

Mikaela

Mikaela har under hela sitt liv varit högpresterande, både på jobbet och privat. Från att ha varit en person med fem bollar i luften samtidigt började hon nu inte mäkta med tempot längre. Ständig trötthet och brist på energi började bli ett faktum. Hemma skulle det hämtas och lämnas på dagis, packas mellanmål och hålla koll på barnens utflykter och aktiviteter. Att balansera livspussel med jobb började bli en omöjlighet.

Läs resten av Mikaelas berättelse här.

Jakob

Jakob

37-åriga Jakob har tidigare utövat många bollsporter men förra året fastnade han för långdistanslöpning. Nu har han siktet inställt på att springa ett maraton under 2018 och Werlabs hjälper honom på vägen dit.

Läs resten av Jakobs berättelse här.

Linn

Linn

Linn hade under det senaste året valt att lägga om sina träningsrutiner och sitt kostschema och ville veta om hon var på rätt spår. Werlabs Hälsokontroll XL gjorde att hon fick en helhetsbild av sitt hälsotillstånd via ett enkelt blodprov.

Läs resten av Linns berättelse här.

Mia

Mia

Mia blev vegetarian för ett år sedan och har sedan dess varit osäker på om hon får i sig allt kroppen behöver. Ofta fick hon höra att hon hade brist på än det ena än det andra. - Det kändes verkligen skönt att se vad jag behöver mer av. Och ännu bättre att jag hade så bra värden!

Läs resten av Mias berättelse här.

Sabina

Sabina

Sabina brottas med svåra minnen från sin barndom och behövde hjälp för att klara sin situation. En hälsoanalys från Werlabs och en traumabehandling gör att hon nu känner större kontroll över sitt välmående och sin framtid.

Läs resten av Sabinas berättelse här.

Josefine

Josefine

Typ 2-diabetes är en livsstilssjukdom som utvecklas under lång tid innan eventuella symptom märks. Josefine valde att göra Werlabs Hälsokontroll XL för att ta reda på om hon låg i riskzonen för typ 2-diabetes.

Läs resten av Josefins berättelse här.

Carina Eriksson

Carina Eriksson

En dålig mage blev början på en lång och jobbig resa innan Carina Eriksson, då 43, fick hjälp. I dag har Werlabs hälsoanalyser blivit hennes sätt att förebygga hälsoproblem och snabbt få rätt behandling.

Läs resten av Carinas berättelse här.

Alexander Zetterman

Alexander Zetterman

Alexander Zetterman, 26, har varit en av Sveriges mest lovande hoppryttare sedan barnsben. Nu har han etablerat sig i världseliten, men är långt ifrån nöjd.

Tillsammans med resten av sitt team, Springfield Showjumpers, har Alexander rönt stora framgångar internationellt. Han har varit en del av Sveriges hopplandslag sedan han var tolv år, har tävlat i 15 Nations Cup och deltagit i 10 EM- och VM, och har närmare 20 000 tävlingar på sin meritlista. Själv tycker han att han har mycket kvar att göra.

Läs resten av Alexander Zettermans berättelse här.

Eva Salomon

Eva Salomon

I USA blev blodprover en del av hennes regelbundna hälsorutin. Nu är hästvärldens hemligaste ledarstjärna tillbaka på hemmaplan. Friskare, piggare och mer intresserad av sin hälsa än någonsin tidigare.

Trots sina nära 40 år i branschen och stora internationella framgångar är det få svenskar utanför hästvärlden som vet vem Eva Salomon är. Hon började förvisso arbeta för Svenska Ridsportförbundet i Sverige men gick därefter raskt vidare till en internationell karriär.

Läs resten av Eva Salomons berättelse här.


Beställ