Vitamin & Mineraltest

Vitamin & Mineraltest

1 195 kr

Vitaminer och mineraler är nödvändiga för många av kroppens funktioner. Här har du möjligheten att se om du får i dig tillräckligt av dessa.

Vad kan Vitamin & Mineraltest berätta för dig

  • Mäter nivåer på viktiga vitaminer och mineraler.

  • Ger dig en insikt om hur eventuella brister kan påverka din allmänna hälsa.

  • Upptäcker brister som kan vara orsaken till trötthet, nedstämdhet och energilöshet.

Vilka markörer testas?

Vad är Trombocyter (TPK)

Trombocyter (TPK) kallas också för blodplättar. Trombocyterna är viktiga för blodets koagulation (levringsförmåga) som har till uppgift att stoppa blödningar vid exempelvis en sårskada genom att klumpa ihop sig och bilda en plugg över såret. De har även betydelse för andra delar av kroppens koagulationssystem.

Inför ditt test

  • Fasta krävs inte innan provtagning

  • Testet måste tas innan kl 10 på morgonen

Så fungerar det

Välj hälsokontroll

Beställ den hälsokontroll som passar dig och dina mål bäst. Efter beställning får du information på mejl om hur du går vidare och väljer provtagningsställe.

Gör ditt test

Werlabs har ett nätverk med 200+ anslutna provtagningsställen där du kan välja tidsbokning eller drop-in för ditt blodprov. Information om vad du ska tänka på inför provtagning kommer på mejl.

Resultat

Dina resultat kommer till din digitala Werlabs-journal inom 2-4 arbetsdagar, granskat och kommenterat av en legitimerad läkare. Vissa tester kan ha längre svarstid.

Uppföljning

Vi rekommenderar att du gör regelbundna hälsokontroller för att upptäcka eventuella avvikelser i ett tidigt skede. Det ger dig bättre möjlighet att förebygga innan det krävs sjukvård och behandling.

Bra att veta

En digital remiss skickas till det Werlabs-anslutna provtagningställe som du har väljer när du aktiverar ditt test. Du kan gå direkt och göra din provtagning men observera att vissa provtagningsställen kräver tidsbokning.

Varför Werlabs

Varför Werlabs

Vi tror på vetenskap och vi vill att du ska känna dig trygg

  • Vi är registrerad vårdgivare hos IVO, Inspektionen för vård och omsorg

  • Vi samarbetar med över 200 provtagningsställen runtom i hela Sverige

  • Vi samarbetar med tre ackrediterade lab - Synlab, Unilabs och Karolinska universitetslaboratoriet

Det du behöver veta för att förstå din hälsa

Det du behöver veta för att förstå din hälsa

Vad händer när jag har beställt en hälsokontroll? Vårt läkarteam kommer att gå igenom dina resultat och ge dig en utförlig kommentar över helheten i din digitala journal. Du kan även gå igenom varje markör var för sig för att få tydligare information.