Hälsokontroll Standard

Hälsokontroll Standard

1 895 kr

Hälsokontroll Standard utvärderar de vanligaste riskfaktorerna för hjärt- och kärlsjukdomar, såsom högt blodsocker och höga blodfetter. Dessutom upptäcker man eventuell blodbrist och sköldkörtelrubbning. Ger svar på om du får i dig tillräckligt med folat och vitamin B12 från kosten samt analys av D-vitamin. Ger en tydligare bild vid misstanke om prediabetes eller diabetes. Innehåller markörer som behövs för att utesluta medicinska orsaker till nedstämdhet och trötthet. Du får svar på om du har en ökad risk för hjärtinfarkt och stroke. Kontrollerar flera mineraler som är viktiga för kroppen, såsom järn och magnesium. Utreder flera eventuella sjukdomar i lever, njurar och sköldkörteln.

Välj typ av köp

Vad testas i denna hälsokontroll?

45 markörer i 8 hälsoområden

Förhöjda blodfetter ger sällan symtom, men är en viktig riskfaktor för hjärt- och kärlsjukdomar.

Så fungerar det

Välj hälsokontroll

Beställ den hälsokontroll som passar dig och dina mål bäst. Efter beställning får du information på mejl om hur du går vidare och väljer provtagningsställe.

Gör ditt test

Werlabs har ett nätverk med 200+ anslutna provtagningsställen där du kan välja tidsbokning eller drop-in för ditt blodprov. Information om vad du ska tänka på inför provtagning kommer på mejl.

Resultat

Dina resultat kommer till din digitala Werlabs-journal inom 2-4 arbetsdagar, granskat och kommenterat av en legitimerad läkare. Vissa tester kan ha längre svarstid.

Uppföljning

Vi rekommenderar att du gör regelbundna hälsokontroller för att upptäcka eventuella avvikelser i ett tidigt skede. Det ger dig bättre möjlighet att förebygga innan det krävs sjukvård och behandling.

Jämför våra hälsokontroller

Hitta rätt hälsokontroll för dig. Klicka nedan för att öppna en jämförelse av våra hälsokontroller.

Bra att veta

En digital remiss skickas till det Werlabs-anslutna provtagningställe som du har väljer när du aktiverar ditt test. Du kan gå direkt och göra din provtagning men observera att vissa provtagningsställen kräver tidsbokning.

Inför ditt test

  • Fasta minst 10 timmar innan provtagning

  • Undvik kosttillskott med högt innehåll av biotin (vitamin B7, vitamin H) innan testet

  • Vänta med att ta din sköldkörtelmedicin till efter provtagning

  • Testet måste tas innan kl 10 på morgonen

Varför Werlabs

Varför Werlabs

Vi tror på vetenskap och vi vill att du ska känna dig trygg

  • Vi är registrerad vårdgivare hos IVO, Inspektionen för vård och omsorg

  • Vi samarbetar med över 200 provtagningsställen runtom i hela Sverige

  • Vi samarbetar med tre ackrediterade lab - Synlab, Unilabs och Karolinska universitetslaboratoriet

Det du behöver veta för att förstå din hälsa

Det du behöver veta för att förstå din hälsa

Vad händer när jag har beställt en hälsokontroll? Vårt läkarteam kommer att gå igenom dina resultat och ge dig en utförlig kommentar över helheten i din digitala journal. Du kan även gå igenom varje markör var för sig för att få tydligare information.