Hälsokontroll Kvinna Plus

Hälsokontroll Kvinna Plus

3 995 kr

Vår mest djupgående hälsokontroll för dig som kvinna. Hälsokontroll Kvinna Plus ger dig bred kunskap om din hälsostatus, genom att exempelvis identifiera brister som kan vara orsaken till yrsel, trötthet, nedsatt sårläkning, håravfall, nedsatt kondition eller koncentrationssvårigheter. Utöver den analys som görs i Hälsokontroll Kvinna ger Hälsokontroll Kvinna Plus även läkaren en djupare insyn i din hjärt- och kärlhälsa samt njurstatus. Du får svar på om du har en ökad risk för hjärtinfarkt och stroke, eller om du har risk för muskelsjukdomar. Hälsokontrollen kan även hjälpa dig att utesluta nedstämdhet baserad på fysiska orsaker. Det kan ta upp till en vecka att få läkarkommentaren för detta paket då vissa resultat som ingår tar längre tid för labben att analysera.

Vad testas i denna hälsokontroll?

58 markörer i 11 hälsoområden

Hormoner, kroppens budbärare.

Så fungerar det

Välj hälsokontroll

Beställ den hälsokontroll som passar dig och dina mål bäst. Efter beställning får du information på mejl om hur du går vidare och väljer provtagningsställe.

Gör ditt test

Werlabs har ett nätverk med 200+ anslutna provtagningsställen där du kan välja tidsbokning eller drop-in för ditt blodprov. Information om vad du ska tänka på inför provtagning kommer på mejl.

Resultat

Dina resultat kommer till din digitala Werlabs-journal inom 2-4 arbetsdagar, granskat och kommenterat av en legitimerad läkare. Vissa tester kan ha längre svarstid.

Uppföljning

Vi rekommenderar att du gör regelbundna hälsokontroller för att upptäcka eventuella avvikelser i ett tidigt skede. Det ger dig bättre möjlighet att förebygga innan det krävs sjukvård och behandling.

Jämför våra hälsokontroller

Hitta rätt hälsokontroll för dig. Klicka nedan för att öppna en jämförelse av våra hälsokontroller.

Bra att veta

En digital remiss skickas till det Werlabs-anslutna provtagningställe som du har väljer när du aktiverar ditt test. Du kan gå direkt och göra din provtagning men observera att vissa provtagningsställen kräver tidsbokning.

Inför ditt test

  • Fasta minst 10 timmar innan provtagning

  • Undvik kosttillskott med högt innehåll av biotin (vitamin B7, vitamin H) innan testet

  • Vänta med att ta din sköldkörtelmedicin till efter provtagning

  • Testet måste tas innan kl 10 på morgonen

Varför Werlabs

Varför Werlabs

Vi tror på vetenskap och vi vill att du ska känna dig trygg

  • Vi är registrerad vårdgivare hos IVO, Inspektionen för vård och omsorg

  • Vi samarbetar med över 200 provtagningsställen runtom i hela Sverige

  • Vi samarbetar med tre ackrediterade lab - Synlab, Unilabs och Karolinska universitetslaboratoriet

Det du behöver veta för att förstå din hälsa

Det du behöver veta för att förstå din hälsa

Vad händer när jag har beställt en hälsokontroll? Vårt läkarteam kommer att gå igenom dina resultat och ge dig en utförlig kommentar över helheten i din digitala journal. Du kan även gå igenom varje markör var för sig för att få tydligare information.