Hälsokontroll XL Plus

Hälsokontroll XL Plus

1 995 kr

Hälsokontroll XL Plus är vår mest omfattande hälsokontroll som ger våra läkare underlag för en bred analys om din hälsostatus och risk för att utveckla livsstilsrelaterad sjukdom. I paketet ingår alla viktiga områden för hjärt- och kärlhälsa, dessutom sköldkörtelfunktionen, vitamin- och mineralnivåer, blod och järn och en status på leverns och njurarnas hälsa. Med hälsokontroll XL Plus kan våra läkare ge dig en mycket god bild av din hälsostatus, dina riskområden och ge dig en riktning inom vilka livsstilsområden du själv bör fokusera på såsom matvanor, fysisk aktivitet och sömn.

Välj typ av köp

Vad kan Hälsokontroll XL Plus berätta för dig

  • Mäter ytterligare tio hälsomarkörer utöver de i Hälsokontroll XL vad gäller vitaminer & mineraler, njurar, lever och blodsocker.

  • Ger dig djupare insikt om hjärta & kärl, sköldkörtel, diabetes, vitaminer & mineraler, lever, njure, blodstatus och övrigt.

  • Upptäcker avvikelser och ger dig insikt om nödvändiga livsstilsförändringar.

Vad testas i denna hälsokontroll?

47 markörer i 10 hälsoområden

Förhöjda blodfetter ger sällan symtom, men är en viktig riskfaktor för hjärt- och kärlsjukdomar.

Inför ditt besök

Fasta minst 10 timmar innan provtagning

Undvik kosttillskott med högt innehåll av biotin (vitamin B7, vitamin H) innan testet

Vänta med att ta din sköldkörtelmedicin till efter provtagning

Testet måste tas innan kl 10 på morgonen

Så fungerar det

Välj hälsokontroll

Beställ den hälsokontroll som passar dig och dina mål bäst. Efter beställning får du information på mejl om hur du går vidare och väljer provtagningsställe.

Ta ditt test

Werlabs har ett nätverk med 200+ anslutna provtagningsställen där du kan välja tidsbokning eller drop-in för ditt blodprov. Information om vad du ska tänka på inför provtagning kommer på mejl.

Resultat

Dina resultat kommer till din digitala Werlabs-journal inom 2-4 arbetsdagar, granskat och kommenterat av en legitimerad läkare. Vissa tester kan ha längre svarstid.

Uppföljning

Vi rekommenderar att du gör regelbundna hälsokontroller för att upptäcka eventuella avvikelser i ett tidigt skede. Det ger dig bättre möjlighet att förebygga innan det krävs sjukvård och behandling.

Bra att veta

En digital remiss skickas till det Werlabs-anslutna provtagningställe som du har väljer när du aktiverar ditt test. Du kan gå direkt och göra din provtagning men observera att vissa provtagningsställen kräver tidsbokning.

Varför Werlabs

Varför Werlabs

Vi tror på vetenskap och vi vill att du ska känna dig trygg

  • Vi är registrerad vårdgivare hos IVO, Inspektionen för vård och omsorg

  • Vi samarbetar med över 200 provtagningsställen runtom i hela Sverige

  • Vi samarbetar med tre ackrediterade lab - Synlab, Unilabs och Karolinska universitetslaboratoriet

Det du behöver veta för att förstå din hälsa

Det du behöver veta för att förstå din hälsa

Vad händer när jag har beställt en hälsokontroll? Vårt läkarteam kommer att gå igenom dina resultat och ge dig en utförlig kommentar över helheten i din digitala journal. Du kan även gå igenom varje markör var för sig för att få tydligare information.