Förebygg istället för att behandla

Den friske har tusen önskningar, den sjuke har bara en. Vi utför hälsokontroller och våra läkare hjälper dig ta kontroll över din hälsa. Regelbundna kontroller upptäcker problem i tid, förebygger sjukdomar och ger vägledning för en bättre livsstil.

Förebygg istället för att behandla
Varför en hälsokontroll

Varför en hälsokontroll

Vi vill att du ska må bra. Genom regelbundna hälsokontroller kan du uppmärksamma avvikande värden du själv inte känner av, men utgör en risk för att utveckla sjukdom. Genom att tidigt uppmärksamma avvikande värden kan du förebygga sjukdomar genom små ändringar i vardagen istället för att senare behandla.

Läs mer

Så fungerar det

Välj hälsokontroll

Beställ den hälsokontroll som passar dig och dina mål bäst. Efter beställning får du information på mejl om hur du går vidare och väljer provtagningsställe.

Ta ditt test

Werlabs har ett nätverk med 200+ anslutna provtagningsställen där du kan välja tidsbokning eller drop-in för ditt blodprov. Information om vad du ska tänka på inför provtagning kommer på mejl.

Resultat

Dina resultat kommer till din digitala Werlabs-journal inom 2-4 arbetsdagar, granskat och kommenterat av en legitimerad läkare. Vissa tester kan ha längre svarstid.

Uppföljning

Vi rekommenderar att du gör regelbundna hälsokontroller för att upptäcka eventuella avvikelser i ett tidigt skede. Det ger dig bättre möjlighet att förebygga innan det krävs sjukvård och behandling.

Varför Werlabs

Varför Werlabs

Vi tror på vetenskap och vi vill att du ska känna dig trygg

  • Vi är registrerad vårdgivare hos IVO, Inspektionen för vård och omsorg

  • Vi samarbetar med över 200 provtagningsställen runtom i hela Sverige

  • Vi samarbetar med tre ackrediterade lab - Synlab, Unilabs och Karolinska universitetslaboratoriet

Populära hälsokontroller

Hälsokontroll XL Plus

Hälsokontroll XL Plus

Mäter ytterligare tio hälsomarkörer utöver de i Hälsokontroll XL vad gäller vitaminer & mineraler, njurar, lever och blodsocker.

Ger dig djupare insikt om hjärta & kärl, sköldkörtel, diabetes, vitaminer & mineraler, lever, njure, blodstatus och övrigt.

Upptäcker avvikelser och ger dig insikt om nödvändiga livsstilsförändringar.

Hälsokontroll Kvinna

Hälsokontroll Kvinna

Upptäcker brister som kan vara orsaken till yrsel, trötthet, nedsatt sårläkning, håravfall, nedsatt kondition eller koncentrationssvårigheter.

Upptäcker om du har en under- eller överproduktion av sköldkörtelhormon och om detta kan vara orsakat av att immunförsvaret angripit kroppens egna celler.

Ger dig insikt i din hälsostatus genom att kontrollera blodvärden inom åtta olika hälsoområden.

Hälsokontroll Man

Hälsokontroll Man

Ger dig insikt i din hälsostatus genom att kontrollera blodvärden inom åtta olika hälsoområden.

Upptäcker avvikande värden som kan orsaka reducerad sexlust, nedsatt fertilitet, trötthet och energilöshet.

Genom beräkning av det bioaktiva testosteronet får du en djupare insikt i din testosteronproduktion.

Kundberättelser

Carina Eriksson

Carina Eriksson

En dålig mage blev början på en lång och jobbig resa innan Carina Eriksson, då 43, fick hjälp. I dag har Werlabs hälsoanalyser blivit hennes sätt att förebygga hälsoproblem och snabbt få rätt behandling.

Läs mer
Mikaela

Mikaela

Werlabs blodanalys är nyckeln till Mikaelas nya livsbalans. Med koll på TSH, T3 och T4 kan hon se framåt igen efter år av trötthet.

Mikaela har under hela sitt liv varit högpresterande, både på jobbet och privat. Från att ha varit en person med fem bollar i luften samtidigt började hon nu inte mäkta med tempot längre. Ständig trötthet och brist på energi började bli ett faktum.

Läs mer
Michael Kazarnowicz

Michael Kazarnowicz

Som homosexuell tonåring på 1990-talet blev internet en befrielse för Michael Kazarnowicz. Idag jobbar han med utveckling av digital kommunikation och undersöker hur ny teknik påverkar vårt beteende. Själv använder han gärna senaste tekniken för att hålla koll på sin egen kropp. Genom att beställa sina egna blodtester hittade han förklaringen till en trötthet som plågade honom trots en sund och aktiv livsstil. Nu ser han sina regelbundna blodtester som en del av sin hälsorutin och som en försäkring.

Läs mer
Vetenskap i grunden

Vetenskap i grunden

Fördjupa din kunskap inom hälsa

Här är vår hälsorapport med snabba fakta för dig som vill få koll på hälsoläget i Sverige. I rapporten hittar du övergripande statistik men även smarta metoder som du kan använda för att snabbt förbättra din egen hälsa. Du får dessutom tips på hur du kan jobba preventivt med att förebygga hälsorisker och sjukdom på sikt.

Läs mer