Min journal

Hälsokontroll XL

Denna grundläggande hälsokontroll med 33 hälsomarkörer ger dig bred kunskap om hur du mår på insidan, där det räknas.

1 395 kr

Få grundläggande verktyg för din hälsa idag

Din livsstil har en direkt påverkan på hur du mår på insidan. Välj Hälsokontroll XL för att få bred kunskap om ditt hälsotillstånd idag och få insikt om hur din livsstil kan påverka din hälsa på sikt.

Få resultat som ger dig den information du behöver

Bygg en tydlig bild av din hälsa med ditt blod och vetenskap i grunden. Förstå på djupet hur din livsstil faktiskt på verkar din kropp på insidan, där det räknas.

Jämför XL & XL Plus

Våra största hälsokontroller innehåller många markörer, men vad får du egentligen? Jämför och se vilka markörer du vill ha i din analys.

Jämför

Osäker på vilket test som passar för dina behov?

Prova vår testgenerator och låt oss hjälpa att vägleda dig på din hälsoresa.

Hitta testet för mig

"Aldrig varit om en så smidig kundupplevelse som med Werlabs alltså! Fanns liksom inte en enda fråga man kunde ställa. Tydlig customer journey från googling till att lämna Waterfront! 5 av 5!!!"

Oscar Berlin

"Det var smidigt, snabbt och säkert, allt med läkarkommentarer. Det känns bra att få koll på ens hälsovärden i sin digitala journal. Man får insikt i hur man mår på insidan. Jag är mycket nöjd med Werlabs och det som de erbjuder."

Carina Larsson

"Skönt att få en ordentlig genomlysning av ens värden. Något som snålas med på allmänna sjukvården. Resultatet av testet har fått mig att ändra livsstil med enorm skillnad i välmående. Snabbt och enkelt!"

Severin Eketorp

"Överskådlig och bra förklaringar till varje provsvarsområde, snabbt resultat och bra kommentar på helheten. Jättebra tjänst, kommer göra igen!"

Oliver Hagvall

"En snabb tjänst med läkarens utlåtande. Fick äntligen reda på vart mina symptom kom ifrån. Tack för snabba svar!"

Monica Haglund

Hur beställer jag ett blodprov hos er?

Du behöver vara över 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer och mailadress. Du väljer mellan våra tester på hemsidan och trycker på ‘beställ’ som uppmanar dig till att skapa konto/logga in. Vi arbetar med betallösningen Klarna Checkout som erbjuder olika betalningsmetoder. När du har fått din orderbekräftelse kan du enkelt besöka ditt föredragna provtagningsställe eller boka tid för din provtagning.

Unfortunately, you have to have a Swedish Social Security Number to use our services.

När kan jag gå till ett anslutet provtagningsställe och hur lång tid har jag på mig?

I samband med att du får din orderbekräftelse så skickar vi en elektronisk remiss till ditt valda provtagningsställe och remissen är giltig i 3 månader fr.o.m beställningsdatum. Vänligen notera att vissa mottagningar kräver tidsbokning. Hitta mer information om alla provtagningsställen här. Har du inte genomfört din provtagning på 3 månader, kontakta oss så hjälper vi er.

Hur lång tid tar det innan jag får mina provsvar?

Vissa tester analyseras inte dagligen därav fördröjning när det gäller t.ex. allergiprover, hormoner och vissa mineraler som zink. Det kan också bero på att proverna skickas vidare till en annan ort för att analyseras.

Vi skickar löpande de provtagningsresultat vi får från laboratoriet men du kan inte få en slutgiltig bedömning från våra läkare förrän samtliga resultat inkommit till oss. Observera att Werlabs inte kan släppa dina fullständiga provsvar utan en läkarkommentar.

Vem sköter provtagning och analys?

Vi samarbetar med Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och Synlab som utför provtagningen och analysen. Dessa laboratorier är ackrediterade och ledande leverantörer till svensk sjukvård med högsta kvalitet och god tillgänglighet i många städer i Sverige.

Hjälp