Hälsokontroll XL

Hälsokontroll XL är vår mest omfattande hälsokontroll med 33 hälsomarkörer. Den hjälper dig förstå nuläget, men lägger samtidigt grunden för smidiga återkommande Werlabs-tester som hjälper dig upptäcka eventuella sjukdomar i tid - så att du kan göra aktiva livsstilsrelaterade val för en bättre hälsa.

Paketet ger dig information om bl.a. sköldkörtel, blodfetter, blodsocker, lever- och njurfunktion, eventuell inflammation samt ett heltäckande blodstatus.

  • Innehåller 33 hälsomarkörer
  • Just nu får du Dr Rangan Chatterjees bok “The 4 Pillar Plan” på köpet.

1 395 kr

Varför ska du beställa Hälsokontroll XL?

  • Upptäck livsstilsrelaterade sjukdomar i tid Att följa dina blodvärden kontinuerligt är ett sätt att upptäcka eventuella avvikelser över tid.
  • Riskzon för sjukdom Ta reda på om du är i riskzonen för livsstilssjukdomar som hjärt- och kärlsjukdom och typ-2 diabetes och följ upp eventuella livsstilsmarkörer.
  • Följ effekten av kost och träning Följ hur dina blodmarkörer påverkas av livsstilsförändringar såsom kost och träning.
  • Analysera markörer som kan påverka ditt mående Upplever du trötthet, nedstämdhet och energilöshet? Ta reda på vilka blodvärden du kan påverka för att må bättre.

Alla våra tester håller högsta kliniska standard. För att säkerställa högsta kvalitet samarbetar vi med laboratorier som Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och Aleris. I din privata Werlabs-journal får du dina resultat tydligt visualiserade. Du får också en kommenterar från en läkare som hjälper dig förstå dina värden och hur du kan följa upp och påverka dem genom dina livsstilsval.

Vilka tester ingår i Hälsokontroll XL?

De här 33 markörerna testas:
(Klicka på enskilda tester för mer information)

Detta blodprov bör tas på fastande mage innan kl 10 på morgonen. Flera saker som är bra att tänka på inför provtagningen hittar du här.

PSA-testet ingår i Hälsokontroll XL för män. Genom att klicka på "Beställ"- knappen bekräftar du att du har tagit del av Socialstyrelsens riktlinjerom PSA-testning och förstår vad ett sådant test innebär.


1 395 kr