Hälsokontroll Göteborg

Efter att du har beställt din hälsokontroll kan du utföra den på det provtagningsställe som passar dig bäst. Nedan hittar du en lista på populära områden som ger en automatisk sökning på det område du trycker på.

Notera att alla provtagningsställen har drop-in i Göteborg. Se till att kolla på öppettider innan du åker till ditt valda provtagningsställe.

Osäker på vilket test som passar för dina behov?

Prova vår testgenerator och låt oss hjälpa dig att vägleda dig på din hälsoresa.

Hitta testet för mig

eller

Se alla blodprov

Lista på områden att göra din hälsokontroll på i Göteborg

Tryck på det område som passar dig bäst i listan nedan.

  • Snabbt & smidigt blodprov på valfritt provtagningsställe
  • Konfidentiella resultat online i 'Min journal' via BankID
  • Ackrediterade samarbeten för blodprovstagning och analys
  • Legitimerad Werlabs-läkare kommenterar dina resultat

Hälsokontroller för både privatpersoner och företag

Vi erbjuder hälsokontroller för privatpersoner och företag i Sverige. Om du representerar ett företag kan du förstå mer om vårt företagserbjudande på för företag sidan eller genom att kontakta oss på foretag@werlabs.com.

Hälsokontroller i hela landet

Vi utökar ständigt vårt nätverk för att bemöta efterfrågan i hela Sverige. Du kan hitta mer information om var vi utför hälsokontroller genom blodprov på följande länk:

Alla provtagningsställen i Sverige

Hälsokontroller av hög klinisk standard

Werlabs samarbetar med Karolinska Universitetslaboratoriet, Aleris Medilab, Unilabs, Unicare och Encia som tillhör de främsta aktörerna för blodprovsanalys i Sverige. Werlabs är också en registrerad vårdgivare hos IVO, Inspektionen för vård och omsorg.

Vi använder oss enbart av venösa prover (stick i armvecket) för att kunna erbjuda samma goda precision och kvalitet som övrig sjukvård där venösa prover är standard. Kapillära prover (stick i fingret) ska bara användas i undantagsfall t.ex. vid akut sjukdom och enstaka prover. Genom detta arbetssätt säkerställer vi den högsta möjliga kliniska standarden på alla våra hälsokontroller.

Vad kostar en hälsokontroll i Göteborg?

Vi erbjuder ett brett utbud av hälsokontroller i flera prisklasser. Du kan välja bland omfattande hälsokontroller som våra populära paket Hälsokontroll XL och Hälsokontroll XL Plus, samt bland mer specifika kontroller som t.ex. sköldkörtelprov, inflammationstest, njurprov och leverprov. Du hittar hela vårt utbud och priser på våra blodprov.

Vad är fördelen med regelbundna hälsokontroller?

Tydlig, överskådlig och regelbunden information om dina värden är ett kraftfullt verktyg om du vill ta kontroll över din egen hälsa. Sjukdomar som man inte kan bota ska man förebygga. Många sjukdomar behöver ett blodprov för att upptäckas för att de inte ger några symtom på kort sikt eller att symtom utvecklas långsamt.

Aldrig förr har vi svenskar varit så intresserade av hälsa och träning. Problemet är att de bilder vi matas med från reklam, sociala medier eller vår egen spegelbild inte säger särskilt mycket om hur vi faktiskt mår på insidan, där det räknas.

Under ytan finns däremot mängder av indikatorer för hur du mår och vilken kost och träning som passar. Nyckeln till välmående finns inom dig.

En hälsokontroll vid ett enstaka tillfälle ger en ögonblicksbild av dina blodvärden, vilket i sig är fördelaktigt. Men med regelbundna hälsokontroller kan du enkelt följa din hälsoutveckling över tid. Genom att följa hur din hälsa utvecklas genom blodprov över tid så hjälper det dig att förstå dina värden, observera trender, och inse vad du kan påverka över tid.

Beställ