Hälsokontroll i Uppsala

Uppsala, en klassisk bioteknologisk hub och universitetsstad, där du kan ta kontroll över din hälsa genom våra bekväma och omfattande hälsokontroller!

Vi är stolta över att erbjuda ett utbrett nätverk av provtagningsställen för hälsokontroll i Uppsala, en stad som präglas av sin banbrytande forskning och framstående universitet. Som en ledande plats för bioteknologi och medicinsk innovation erbjuder Uppsala en enastående möjlighet för dig att dra nytta av högkvalitativa hälsokontroller som är tillgängliga på flera bekväma platser.

Uppsala är känt för sitt engagemang för vetenskap och medicinsk forskning. Genom att dra nytta av den expertis och kunskap som finns här kan vi erbjuda dig ett brett utbud av hälsokontroller som är skräddarsydda för att passa dina individuella behov och mål.

Våra provtagningsställen för hälsokontroll i Uppsala är strategiskt belägna för att ge dig enkel tillgång till våra tjänster. Oavsett om du befinner dig i hjärtat av staden eller dess omgivningar, kan du vara säker på att hitta ett provtagningsställe nära dig. Vi förstår att din tid är värdefull, därför strävar vi efter att erbjuda smidiga och snabba besök utan onödig väntan.

Vi erbjuder både drop-in och möjligheten att boka tid för hälsokontroll på våra provtagningsställen i Uppsala. Våra drop-in-alternativ ger dig flexibiliteten att komma när det passar dig bäst, medan tidsbokning låter dig säkra din plats i förväg för extra bekvämlighet.

I Uppsala kan du vara trygg i att vi upprätthåller höga kliniska standarder och använder endast pålitliga testmetoder för våra hälsokontroller. Vi använder oss enbart av venösa prover (stick i armvecket) för att kunna erbjuda samma goda precision och kvalitet som övrig sjukvård där venösa prover är standard. Kapillära prover (stick i fingret) ska bara användas i undantagsfall t.ex. vid akut sjukdom och enstaka prover. Genom detta arbetssätt säkerställer vi den högsta möjliga kliniska standarden på alla våra hälsokontroller.

Efter att du genomfört din hälsokontroll kommer vårt erfarna team av legitimerade läkare att analysera och tolka dina resultat. Vi erbjuder dig en omfattande rapport som är lätt att förstå och ger dig värdefull information om din fysiska hälsa.

Ta kontroll över din hälsa och sätt hälsa högst upp på din agenda. Boka din hälsokontroll i Uppsala idag och ge dig själv förmånen att leva ditt bästa och mest hälsosamma liv!

SYNLAB Uppsala

Kungsgatan 43
75321
Uppsala
Läs mer

Encia Hälsomottagning

Kålsängsgränd 10D
75319
Uppsala
Läs mer

MKCareSweden

Industrigatan 29
75342
Uppsala
Läs mer

Beauty Impact

Dan Anderssonsgatan 40
75441
Uppsala
Läs mer