Användarberättelser


Josefine

Typ 2-diabetes är en livsstilssjukdom som utvecklas under lång tid innan eventuella symptom märks. Josefine valde att göra Werlabs Hälsokontroll XL för att ta reda på om hon låg i riskzonen för typ 2-diabetes.

Läs resten av berättelsen här


Testa dina blodvärden med vår populära hälsokontroll:


Eller se fler tester


Jakob

37-åriga Jakob har tidigare utövat många bollsporter men förra året fastnade han för långdistanslöpning. Nu har han siktet inställt på att springa ett maraton under 2018 och Werlabs hjälper honom på vägen dit.

Läs resten av berättelsen här


Mikaela

Werlabs blodanalys är nyckeln till Mikaelas nya livsbalans. Med koll på TSH, T3 och T4 kan hon se framåt igen efter år av trötthet.

Läs resten av berättelsen här


Linn

Linn hade under det senaste året valt att lägga om sina träningsrutiner och sitt kostschema och ville veta om hon var på rätt spår. Werlabs Hälsokontroll XL gjorde att hon fick en helhetsbild av sitt hälsotillstånd via ett enkelt blodprov.

Läs resten av berättelsen härMia

Mia blev vegetarian för ett år sedan och har sedan dess varit osäker på om hon verkligen får i sig allt kroppen behöver. En hälsoanalys via blodprov hos Werlabs gjorde att hon fick koll på läget.

Läs resten av berättelsen här


Malin Strand

Werlabs hälsoanalyser är en viktig del i träningen för såväl elitidrottare som aktiva motionärer framhåller Per Skoog, coach till den lovande långdistanslöperskan Malin Strand och en av Sveriges mest framgångsrika friidrottstränare.

Läs resten av berättelsen här


Sabina

Sabina brottas med svåra minnen från sin barndom och behövde hjälp för att klara sin situation. En hälsoanalys från Werlabs och en traumabehandling gör att hon nu känner större kontroll över sitt välmående och sin framtid.

Läs resten av Sabinas berättelse här


Fabian Bolin

Efter ett omvälvande sjukdomsbesked bestämde sig Fabian Bolin för att söka den balans han längtat efter. I dag mår han bättre än någonsin tidigare och följer noga sin hälsa med Werlabs hälsoanalyser.

Läs resten av Fabians berättelse här


Thomas Fly

Thomas Fly

Snacks, lösgodis, pasta och energidryck är gott, billigt och lätt att äta vid datorn. Kort sagt perfekt för en stressad KTH-student som Thomas Fly, då 23. Men med sina matvanor riskerade han både leverproblem och typ-2 diabetes. Vändpunkten blev Werlabs blodanalyser.

Läs resten av Thomas berättelse här


Carina Eriksson

Carina Eriksson

En dålig mage blev början på en lång och jobbig resa innan Carina Eriksson, då 43, fick hjälp. I dag har Werlabs hälsoanalyser blivit hennes sätt att förebygga hälsoproblem och snabbt få rätt behandling.

Läs resten av Carinas berättelse här


Tomas

"Det kändes fel att återigen sitta i vårdcentralens väntrum. Det var massor att göra på jobbet och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga till läkaren. Jag hade gått igenom det här förut."

Genom blodprover upptäckte Tomas orsaken till sin trötthet – läs resten av hans berättelse här


Alexander Zetterman

Alexander Zetterman Foto: Hobert & Krupa

Alexander Zetterman, 26, har varit en av Sveriges mest lovande hoppryttare sedan barnsben. Nu har han etablerat sig i världseliten, men är långt ifrån nöjd.

Tillsammans med resten av sitt team, Springfield Showjumpers, har Alexander rönt stora framgångar internationellt. Han har varit en del av Sveriges hopplandslag sedan han var tolv år, har tävlat i 15 Nations Cup och deltagit i 10 EM- och VM, och har närmare 20 000 tävlingar på sin meritlista. Själv tycker han att han har mycket kvar att göra.

Läs resten av Alexander Zettermans berättelse här


Eva Salomon

Eva Salomon

I USA blev blodprover en del av hennes regelbundna hälsorutin. Nu är hästvärldens hemligaste ledarstjärna tillbaka på hemmaplan. Friskare, piggare och mer intresserad av sin hälsa än någonsin tidigare.

Trots sina nära 40 år i branschen och stora internationella framgångar är det få svenskar utanför hästvärlden som vet vem Eva Salomon är. Hon började förvisso arbeta för Svenska Ridsportförbundet i Sverige men gick därefter raskt vidare till en internationell karriär.

Läs resten av Eva Salomons berättelse härTesta dina blodvärden med vår populära hälsokontroll:

Eller se fler testerOmdömen


Hjälp oss att bli bättre! Nedan visas ett urval av den feedback vi har fått från våra användare. Vi tar gärna emot både positiv och konstruktiv feedback. Maila feedback till: kontakt@werlabs.se eller kommentera på vår Facebooksida.

Werlabs kunder

Vad våra användare säger om oss:

Jag fick äntligen hjälp tack vare det här provet på Werlabs. Jag har länge känt att jag går på lågvarv på något sätt, tog provet och visade resultatet för min läkare, och nu går jag på levaxin.
- Kristin Hammar Fd Parkkinen


Tack! Hittade problemet varför jag hade så dålig energi på 3 dagar... Vanliga sjukvården letade i 3 år (utan resultat). Got my life back!
- Helen Jansson


Inga konstigheter med Werlabs. Gjorde Hälsokontroll XL, fick omgående svar med förklaring och även kort analys av en läkare. Mycket bättre än från jobbet eller vårdcentral :). Så skulle också en läkare börja att kolla om du känner dig sjuk. Jag tror att vården kommer att komplementeras med sån typ av företag mer och mer i framtiden. Som jag bruker alltid att säga: "man måste vara frisk för att vara sjuk"! :)
- Moni Que


Jag testade i förrgår. Beställde och betalade en analys på kvällen. På morgonen gick jag till labbet på min vårdcentral. Några timmar efteråt fick jag svar på "min journal", med kommentar från läkare. SUVERÄNT! Enkelt. :D
- Ann-Kristin Lundin


Det är absolut seriöst! Jag har mina värden detaljerat redovisade och kommenterade av en läkare. De första resultaten kom dagen efter, och efter några dagar kom slutresultaten med detaljerade förklaringar och kommentarer till alla provresultat.
- Mia Ekstrand-Johansson


Lättförståeligt och informativt :D tack Werlabs!
- Anette Eliasson


Jag tycker detta system var fantastiskt. Snabb service, konkreta svar. Trots konstiga symtom, fick aldrig hjälp från vc. Tog provet på Werlabs och swish fick jag vad problemet var och varför mina symtom. Har börjat ta medicin och mår mycket bättre nu. Alla märkliga symtom borta. Tack Werlabs!
- Sofia Bracamonte


Testade igår och svaren börjar trilla in idag, och de ser BRA ut än så länge! Så smidigt detta är!
- Marie Thörn


Jag känner mig nöjd med denna hälsoanalys. Fick på papper att något inte är helt ok. Tycker att det är bra att ta med svaren till husläkaren. Inte behöver jag heller köpa "onödiga hälsoprodukter" efter denna analys.
- Ulla Persson


Tack, tusen tack att möjligheten finns att få ta de prover man vill ta! Klokt nog valde jag XL kvinna och stora sköldkörtelprovet. Det gav mig mycket bl.a vetskapen att jag har pre-diabetes!! Utan er hade det inte uppdagats och nu får jag mer hjälp på min vårdcentral tack vare era provsvar utskrivna! Att vända mig till er var det bästa draget under mitt sjuka år. Mvh,
- Annika Jacobsson


Suveränt Werlabs! Tog TSH, fritt T3 och fritt T4 på Carlanderska strax efter kl 10 i förmiddags. Inom två timmar fick jag sms att provsvar var klara och jag kunde se dem i "Min journal". Ungefär en timma senare kom sms att de var bedömda av läkare. Vilken service!
- Ann Kristin Sandlund


Fantastisk service! Bättre, tydligare, snabbare svar och analys än min lokala vårdcentral. Bra jobbat!
- Robert Jojje Borssén


Hjälpsam och oerhört behövd. Vårdcentralerna vill gärna inte göra tester, men nu äntligen finns en metod att själv kunna följa upp värden om man vet att man har tidigare haft någon brist, eller vill följa sin hälsa och exempelvis se effekten av träning eller kostomläggning. Ni gör ett jättebra jobb! Uppskattar verkligen alla nya tester som ni lagt till under det sista året. Ju fler tester desto bättre, då det går att få mer skräddarsytt om det är ngt specifikt man vill testa. Självklart gillar jag även de stora mer omfattande testerna - XL etc. Men det är också bra med mer specifika för de som själva vill följa sina värden. Gillar exempelvis att ni lagt till testet Stor Sköldkörtel.
- Anonym från Werlabs enkät


Suverän service och snabba svar.
- Göran Smith


Jag vill passa på att tacka för att jag fick möjligheten att ta de prover min vårdcentral inte tagit. Jag hade den diagnos jag misstänkte och har nu fått mediciner. Passade samtidigt på att lista om mig till den vårdcentral som tog era tester på mig. Tack!
- Marie Westberg Lemvall


Jag har provat dem. Enkelt, snabbt och smidigt. Kollade D-vitaminnivåerna. Beställde och betalade dag 1, fick bekräftelse dag 2 och gick till vanligt lab och tog provet på em. Fick svaret via mail samma kväll och utförligare svar med kommentar från läkare dag 3. Vet inte om alla tester funkar så snabbt men jag är nöjd och ska beställa fler prov.
- Maaria Cederbom


Tack vare werlabs fick jag de provsvar som jag behövde i samtal med min läkare. I a f lättare att samtala för att få igång en behandling än att stanna i stadiet att inte ens få ta de prov man behöver. Tack för att ni finns!
- Anna Martinsson


Tog mina prover för några veckor sen. Snabbt och proffsigt. Det mesta bra men några avvikelser jag ska ta upp med min läkare sen. Skönt att slippa tjata om prover och hur ofta tar vanliga läkare d-vitamin. Som jag hade brist på trots att jag äter. Mycket nöjd kund.
- Eva Nysäter


Snabba som tusan!! Gjorde XL kvinna testet i fredags morse. På sen eftermiddagen samma dag fick jag mina svar! Mkt pedagogiskt också att för varje värde kunna klicka på densamma och få förklarat för sig vad det säger och innebär. Samt vad bakgrunden kan vara om man ligger över/under i värdet mot spannet för normala värden.
- Annie X Nilsson


Kan rekommendera det här!!! Drog ut/tog med svaren/de rödmärkta avvikande o visade läkaren på VC. O en läkare som får sån info i handen/med värden/rekommendationer avfärdar inte det!
- Anneli Sotardotter Neüman


Det jag kan se som positivt och värt pengarna med denna tjänst är att få allt kollat. Punkt. De velar så sjukt mycket på vårdcentraler...tog mig tre besök och lika många blodprov innan de insåg att mina D vitamin nivåer var onormalt låga. Jag kommer nog köpa XL och få allt överstökat.
- Emanuel Habtu


Kan säga av egen erfarenhet att det är praktiskt taget att få dessa prover gjorda! Har försökt vid tre olika tillfällen med tre olika läkare och mottagningar. Hade jag haft pengarna så hade jag tagit proverna. Inte hade det spelat nån roll ifs. Tabun för hormonersättning för män i detta landet är under all kritik!
- Samuel Stenlöv


Jag har gått till vårdcentralen och eftersökt just dessa specifika prov, och dem gör man inte på skattebetalarnas bekostnad då det är en form av hälso kontroll dvs en form av välfärds lyx. Proverna kostar ju faktiskt en massa pengar.
Vidare på temat, den som argumenterar för att det skulle vara negativt att ha kontroll över sin kropps värden oavsett anledning är ju lite uppgiven och viljelös. Kunskap är kunskap och kan aldrig vara negativt framförallt inte direkt relaterat till din fysiska person.
- Peter Lööf


Jag köpte testet för att jag är nyfiken, slipper boka tid hos en usel VC med långa kötider och oengagerad personal! Mycket bra att det finns valmöjligheter och konkurrens inom detta område.
- Thomas Jonsson


Funkar kanon! Beställde Checkup Man Plus igår. Åkte till Carlanderska i Göteborg kl. 10:00 idag och nu kl. 14:00 kom provsvaren (som givetvis var/är utmärkta).
- Frank Andreasson


Väldigt smidigt. Provtagning redan dagen efter beställning. Fastande,och utvalda vårdcentraler . Jag fick alla mina provsvar inom 48 timmar. Nöjd,även utlåtande från leg. läkare.
- Berit Ekström


Viktigt stöd i mitt klientarbete.
- Louise Edlund


Många prover tas inte i vården trots tjat gråt osv, då är detta ett mkt bra alternativ fördå får man exakt dom prover tagna som man vill till ett ganska lågt pris !!! Bra Werlabs att ni finns.
- Susann Brattström


 5 ***** till en fantastiskt bra tjänst som nu gjorts ännu bättre med personlig journalsida och sms-tjänst. Att man sedan också kan få de flesta labbresultat inom 24 timmar är helt suveränt!!! :-))
- Anna Eams


Oavsett vad tyckte jag att det var väldigt kul. Och skönt att vara frisk - tack för det!
- Rickard Almer


Har nu fått svar på min provtagning och jag är mycket belåten med kommentarerna till provsvaren, det finns ingen läkare på en vårdcentral som har tid att ge så utförliga svar och det är ju det som en patient så gärna vill ha för att få svar på sina egna frågor och då blir man ju självklart mycket lugnare även om inte alla prover var toppenbra. Tack för att ni finns, ni behövs verkligen i vårt stressiga samhälle. Kommer att gilla er på Facebook hur många gånger som helst. Bästa hälsningar
- Helena Erlandson


Vad någon tar i. Man tar väl inte prover hos Werlabs för man är sjuk och vill träffa doktorn. Detta är ett alternativ för att få en koll på diverse prover och notera förändringar. Plus, ingen läkare upptäckte sonens d-vitaminbrist trots otaliga tester och felsökanden. Det gjorde jag tack vare Werlabs.
- Birgitta Olsen


Jag är jättenöjd. Fått reda på kraftig B12 brist som ingen tidigare kopplat min enorma trötthet till. Lätt att boka, snabbt svar av läkare med detaljerad information om varje område. Övertygad om att ni höjer hälsan i Sverige. Nu bokat in min man. Tack!
- Lena Forsell


Jag tycker det fungerar väldigt bra. Tog prover hos Werlabs just för att hos VC får man höra ’dina prover är ok sen inge mer’ men jag vill kunna se mina provsvarssiffror så jag ser att det är ok. Så för mig var Werlabs en super ide. Och så fick jag på köpet veta om min järnbrist, så nu blir det blutsaft. Extensiv och informativ tjänst!
- Helen Hedberg


Gå till Alla tester


Gå till Startsidan