Min journal

Våra mest populära hälsokontroller

Hälsokontroll XL

1 395 kr

Din livsstil har en direkt påverkan på hur du mår på insidan. Välj Hälsokontroll XL för att få bred kunskap om ditt hälsotillstånd idag och få insikt om hur din livsstil kan påverka din hälsa på sikt.

33 hälsomarkörer

Visa mer

Hälsokontroll XL Plus

1 995 kr

Denna hälsokontroll är för den som inte bara bryr sig om sig hälsa utan även är aktivt intresserad av sin hälsa. XL Plus ger ‘det lilla extra’ och ger mer exakta värden för vissa områden av din hälsa (ex. vitaminer och mineraler, njurar, lever och blodsocker).

43 hälsomarkörer

Visa mer

Covid-19 Antikroppstest

750 kr

Testet påvisar förekomsten av antikroppar (IgG) och kan ge dig svar på frågan om du har haft Covid-19. Testet tas venöst, dvs. testet tas i armvecket av behörig sjukvårdspersonal.

Enbart tillgängligt i följande städer:

Anderstorp, Ekeby, Eskilstuna, Gislaved, Gnosjö, Gävle, Göteborg, Hagfors, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kristianstad, Köping, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Skövde, Smålandsstenar, Stockholm, Trollhättan, Uddevalla, Ulricehamn, Uppsala, Vetlanda, Visby, Västerås, Ystad, Ängelholm, Örebro.

Visa mer

Osäker på vilket blodprov som passar för dina behov?

Prova vår testgenerator och låt oss hjälpa att vägleda dig på din hälsoresa.

Hitta testet för mig

Redan köpt ett test via våra återförsäljare?

Se till att du har din aktiveringskod till hands och aktivera testet nedan.

Aktivera

Få en notis när vårt Covid-19-antikroppstest är tillgängligt i ditt område

Finns inget provtagningsställe för Covid-19 i ditt område? Ange dina uppgifter i formuläret nedan så kommer vi kontakta dig när det blir aktuellt i ditt område.

* Obligatoriska fält

Ge gåvan av kunskap till någon nära och kär

Ett blodprov kan ge så mycket och det är den perfekta gåvan. Köp ett presentkort för valfri mängd och ge gåvan av kunskap idag!

Beställ presentkort
Hjälp