Våra blodprov

Werlabs erbjuder hälsoanalyser via blodprov. Vi har över 130 provtagningsställen i samarbete med den svenska hälso- och sjukvården. Våra läkare granskar alla svar och skriver en kommentar.

Bästsäljare

 • Hälsokontroll XL

  1 395 kr

  Just nu får du Dr Rangan Chatterjees bok “The 4 Pillar Plan” på köpet.

  XL-paketet är det perfekta startpaketet för dig som vill få mer ut av livet genom en sundare livsstil och bättre kunskap om din hälsa.

  Det ingår 33 hälsomarkörer som hjälper dig förstå nuläget, men lägger samtidigt grunden för smidiga återkommande Werlabs-tester som hjälper dig upptäcka eventuella sjukdomar i tid - så att du kan göra aktiva livsstilsrelaterade val för en bättre hälsa.

 • WerlabsPlus Medlemskap

  1 195 kr

  Just nu får du Dr Rangan Chatterjees bok “The 4 Pillar Plan” på köpet.

  Dina värden och din hälsa kan påverkas av hur du lever ditt liv över tid. Därför introducerar vi nu det årliga testet WerlabsPlus för ökad kunskap och motivation till en positiv hälsoutveckling.

 • Karin Björkegren Jones-paketet

  1 695 kr

  Karin Björkegren Jones-paketet är för dig som vill förstå hur din sköldkörtel och dina hormoner påverkar ditt välmående. Sköldkörtel- och hormonbesvär är ett stort problem för framförallt kvinnor, och kan leda till diffusa symtom som nedstämdhet, trötthet och oro.

 • Sköldkörteltest

  745 kr

  Över 400 000 svenskar har problem med sköldkörteln. Sköldkörtelrubbning kan utlösas vid graviditet eller i klimakteriet. Symtom inkluderar trötthet, nedstämdhet, och viktförändring. Välj mellan Lilla testet (325 kr) och Stora testet (745 kr).

 • Kortisoltest

  245 kr

  Beställ Kortisoltest hos Werlabs. Kortisol är ett stresshormon som påverkar bl.a. annat blodsocker, immunförsvar och nedbrytningen av fett i kroppen. Förhöjda nivåer av kortisol kan ge negativa effekter på produktionen av hormonet testosteron.