Hitta rätt hälsokontroll för dig

Är du nyfiken på din allmänna hälsa, hormoner, allergier, eller andra specifika områden av din kropp? Vi har en mängd olika hälsokontroller som kan hjälpa dig att skapa en tydlig bild av din hälsa.

Filtrera på kategori

Stora Hälsokontroller

Genom dessa hälsokontroller får du en omfattande analys av din allmänna hälsostatus. Helt enkelt svar på varför du mår som du mår. Men även en insikt om hur förändringar i din livsstil skulle kunna få dig att må bättre.

Hormoner

Genom dessa hälsokontroller får du svar på hur dina hormoner påverkar din kropp. Upptäcker avvikelser i form av hormonell obalans som kan vara orsaken till exempelvis infertilitet, under- eller överproduktion av sköldkörtelhormon, kortisol eller testosteronbrist eller om du till exempel närmar dig klimakteriet.

Vitaminer & Mineraler

Rätt nivå på vitaminer & mineraler är viktigt för många av kroppens funktioner. Genom dessa hälsokontroller kan du få svar på om din kost är tillräcklig för att bibehålla dessa nivåer eller om du behöver förändra något.

Specifika organ

Dessa hälsokontroller analyserar specifika organ och deras funktioner. Genom dessa hälsokontroller kan du få svar på om du till exempel har avvikande värden i hjärta, lever, njure eller vilken nivå ditt blodsocker ligger på.

Allergi

Genom dessa hälsokontroller får du svar på om du har en allergi men även vilken typ av allergi du har. Här får du svar på om du exempelvis är pälsdjursallergiker eller har en viss typ av matallergi.

Ge gåvan av hälsa, ge ett presentkort

Ett blodprov kan ge så mycket och det är den perfekta gåvan. Köp ett presentkort och ge gåvan av kunskap idag!

Välj ett presentkort

Vi vill hjälpa människor att må så bra som möjligt, så länge som möjligt.

Vi tror att det första och mest effektiva steget för att skapa ett friskare Sverige är att ge människor den kunskap som behövs för att kunna påverka sin hälsa idag och över tid.