Våra tester

Använd knapparna för att filtrera

 1. Beställ hälsokontroll 1 395 kr

  Vårt största paket för dig som vill ta kontroll över din hälsa. Hälsokontroll XL ger dig en genomgripande överblick med 32 hälsomarkörer för dig som vill ta ansvar för din hälsa och förstå eventuell sjukdomsrisk eller diffusa symptom som trötthet, energilöshet och nedstämdhet.

 2. Beställ hälsokontroll 995 kr

  Hälsokontroll Large ger dig en bra överblick om du vill veta om du är i riskzonen för vissa livsstilsrelaterade sjukdomar. Förutom alla tester från Hälsokontroll Bas får du här ytterligare 10 hälsomarkörer, bl a viktiga markörer för hjärt- och kärlsjukdomar.

 3. Beställ hälsokontroll 495 kr

  Vårt grundpaket med 18 hälsomarkörer. För dig som vill få en överblick över din hälsa och bland annat se hur ditt blodvärde, blodsocker och kolesterol ligger till.

 4. Beställ hälsokontroll 4 560 kr

  För dig som vill se hur din hälsa utvecklas och kontinuerligt hålla koll på dina hälsomarkörer över tid. Kvartalspaketet består av 4 st Hälsokontroll XL och 4 st Kortisoltest som genomförs var tredje månad under loppet av ett år.

 5. Jonas Coltings performancepaket är för dig som vill få koll på din hälso- och träningsstatus, och vill veta hur du kan optimera din prestation. Paketet passar dig som vill optimera exempelvis ämnesomsättning, syreupptagningsförmåga och muskeluppbyggnad.

  Notera att paketet för närvarande endast är tillgängligt i Stockholm

 6. Karin Björkegren Jones Wellnesspaket är för dig som vill förstå hur din sköldkörtel och dina hormoner påverkar ditt välmående. Karin är en ambassadör för kvinnohälsa. Sköldkörtel- och hormonbesvär är ett stort problem för framförallt kvinnor, och kan leda till diffusa symtom som nedstämdhet, trötthet och oro.

 7. Binjurarna producerar olika hormon som kortisol, adrenalin och DHEAS, vilka kan påverka ditt upplevda välmående. Förändrade värden kan göra att du känner dig energilös, deprimerad och har svårt att känna dig pigg.

 8. Ett högt blodsocker kan vara orsak till bl a typ-2 diabetes och hjärt- och kärlsjukdom. Detta test ger dig en indikation på risken att utveckla livsstilsjukdomar.

 9. Blodsockertest XL analyserar förutom blodsocker även tester relaterade till anabolism och insulinproduktion.

  Notera att testet för närvarande endast är tillgängligt i Stockholm

 10. Blodstatus + B-celler. Ett blodstatustest indikerar om benmärgen inte fungerar som den ska. Det går även att se risken för blodpropp, om du lider av blodbrist eller om ditt immunförsvar är svagt.

 11. D-vitaminbrist är vanligt i de nordiska länderna under vinterhalvåret, och kan leda till trötthet och känslor av nedstämdhet. Se om du får i dig tillräckligt.

 12. I samarbete med Natural Cycles har vi utvecklat ett nytt fertilitetstest för dig som vill veta din fertilitetsstatus oavsett om du planerar en graviditet nu eller i framtiden.

 13. Denna analys kombinerar två viktiga hormoner med koppling till fertilitet. I klimakteriet sjunker östrogennivån vilket kan ge humörsvängningar och värmevallningar. FSH är ett hormon som stimulerar utvecklingen av könsceller. Förhöjt FSH kan indikera liten äggreserv och därmed lägre fertilitet.

 14. Glutenintolerans eller celiaki kan ge magbesvär som diarré och i förlängningen leda till näringsbrist. I Sverige beräknas 1–2 procent vara glutenintoleranta.

  Ta reda på om du är glutenintolerant.

 15. Genom att mäta nivån av hormonet HCG går det att bekräfta graviditet i ett tidigt skede. HCG kan också indikera om graviditeten utvecklas normalt.

 16. Hjärt- och kärlsjukdom är den i särklass vanligaste dödsorsaken idag och 1,9 miljoner är drabbade. Höga blodfetter och högt blodsocker är riskmarkörer för att utveckla hjärt- och kärlsjukdom och typ-2 diabetes. Se efter hur ditt hjärta mår.

 17. Höga IGF-1 värden hos vuxna kan öka risken för sjukdomar som cancer. Höga C-Peptid-värden kan vara relaterat till typ-2 diabetes .

  Notera att paketet för närvarande endast är tillgängligt i Stockholm

 18. Järn är viktigt för att kroppen ska kunna bilda nya röda blodkroppar. Järnbrist kan innebära att du snabbt blir trött, får yrsel eller hjärtklappningar. Personer som inte äter kött kan ligga i riskzonen eftersom just kött är en av våra viktigaste källor för järn.

 19. Kortisol är ett stresshormon som påverkar både blodsockernivå och blodtryck. Låga nivåer av kortisol kan leda till symtom som trötthet och viktnedgång. Höga nivåer av kortisol kan leda till viktuppgång och minskad testosteronproduktion samt ökad risk att utveckla hjärt- och kärlsjukdomar. Mät din kortisolnivå och se om du ligger högt eller lågt.

 20. Ledgångsreumatism är en inflammatorisk sjukdom som ofta börjar i leder i händer och fötter. Symptomen brukar vara svullna, värkande, värmeökade och rodnade leder. Man kan också uppleva morgonstelhet som blir bättre under dagen samt ibland allmän sjukdomskänsla.

 21. För dig som vill förstå din risk att få skrumplever, vilket kan bero på bl a hög alkoholkonsumtion och en hög andel fett i levern.

 22. Njursvikt kan ge högt blodtryck, trötthet och illamående. Obehandlad njursvikt är en allvarlig hälsorisk. Problem med njursvikt kan bero på bl a ärftliga njursjukdomar eller diabetes.

 23. Progesteron är ett hormon som påverkar bl.a. fertilitet, ämnesomsättning och sinnesstämning. Brist på progesteron kan leda till att hormonet östrogen blir mer dominant i kroppen, vilket i sin tur leder till bland annat vätskeansamlingar, trötthet, viktuppgång och ömma bröst.

 24. Progesteron och östrogen är viktigt för din fertilitet och sinnesstämning. Östrogen är även bra för immunförsvaret och minnet, motverkar benskörhet och skyddar mot hjärt- och kärlsjukdom.

 25. Ett PSA-test kan tidigt indikera risken för prostatacancer. Innan man tar ett PSA-test rekommenderar vi att ni läser Socialstyrelsens riktlinjer.

 26. Över 400 000 svenskar har problem med sköldkörteln. Sköldkörtelrubbning kan utlösas vid graviditet eller i klimakteriet. Symtom inkluderar trötthet, nedstämdhet, och viktförändring.

 27. Sköldkörteltest XL ger en omfattande bild av hur din sköldkörtel fungerar och analyserar dessutom antikroppar för att fånga upp eventuell autoimmun sjukdom som förklaring till en sköldkörtelrubbning.

 28. Låga nivåer av testosteron kan ge minskad sexlust, trötthet och nedstämdhet hos både män och kvinnor.

 29. Testosterontest XL inkluderar utöver testosteron även analys av PSA och blodstatus.

 30. Brist på vitamin B-12 kan leda till trötthet och domningar. Låga nivåer kan bero på tarminflammation, vegetarisk kost eller celiaki. Se om du får i dig tillräckligt vitamin B-12.

 31. Homocystein, Vitamin B12, D-Vitamin, Zink, Magnesium, Järn samt blodstatus.

  Vitaminer och mineraler är nödvändiga för många av kroppens funktioner, bl a immunförsvaret och vätskebalansen. Se om du får i dig tillräckligt.

 32. Zinkbrist kan leda till symtom som torr hud, nedsatt immunförsvar och sårläkning.

 33. Östrogen är bra för immunförsvaret och minnet, motverkar benskörhet och skyddar mot hjärt- och kärlsjukdom. Pendlande nivåer kan ge värmevallningar och humörsvängningar, bl a vid klimakteriet.

 34. Allergitest för hund, katt, häst och gåsfjäder

  Misstänker du att du är allergisk mot vissa pälsdjur? Symtom kan inkludera kliande och röda ögon, täppt eller rinnande näsa samt nysningar.

 35. Allergitest för komjölk, ägg, vete, soja och jordnöt

  Matallergi kan ge olika besvär från magont till andningsproblem. Genom att veta vad du är allergisk mot har du möjlighet att undvika detta i kosten.

 36. Allergitest - Mat, pälsdjur och pollen.

  Allergitest XL ger dig ett omfattande paket som testar allergier mot björkpollen, pälsdjur och födoämnen.

 37. För dig som vill förstå hur din alkoholkonsumtion påverkar din hälsa och få värdefull information vid eventuell behandlingsuppföljning.

 38. CDT är en bra markör för att förstå en persons långsiktiga alkoholvanor och hur de påverkar hälsan.